Kezdölap arrow Hírek arrow RÉF arrow Megszólal a molesztálással vádolt tûzoltó
Megszólal a molesztálással vádolt tûzoltó
2010. March 31.
Megszólaltak a szexuális zaklatás miatt elbocsájtott tûzoltók. Egyikük, Kovács Péter híradónknak beszélt a kirúgásához vezetõ buszos pálinkaüzem látogatásról. Cáfolja, hogy molesztálta volna kollégáját és szeretné, ha visszavennék. (DunaTV)

Saját bevallása szerint illetlenül viselkedtek, de más nem történt.

Megszólaltak a szexuális zaklatás miatt elbocsájtott tûzoltók. Egyikük, Kovács Péter híradónknak beszélt a kirúgásához vezetõ buszos pálinkaüzem látogatásról. Cáfolja, hogy molesztálta volna kollégáját és szeretné, ha visszavennék.

– Ha tehetem, akkor megyek és segítek, környezetem szerintem nem tud rólam rosszat mondani – mesélte a Tûzoltó rádió riporterének a 29 éves, kétgyermekes férfi. Kovács Gábor és családja megelégelte, hogy kollégája zaklatásával vádolják a férfit. Bizonyítéknak tartja, hogy az állítólag molesztált férfi eddig nem tett feljelentést. A Fõvárosi Tûzoltó Parancsnokság pedig csak a pálinka kóstolón történteket vizsgálta. Kovács Gábor elismeri, hogy mielõtt buszra szálltak, ízléstelenül viselkedtek, hátsó felüket mutogatták. De túlzásnak tartja, hogy emiatt kirúgják õket.


– A hazafelé buszon történt eseményekrõl a rendõrség vizsgálódik, minket a pálinkafõzdében történt események miatt marasztaltak el, a rendõrségi ügy lezártáig nagyon én sem szeretnék nyilatkozni errõl az eseményrõl, annyit elõlegben megmondhatok, hogy semmilyen szexuális indíttatású cselekmény nem történt a buszon –

A tûzoltóság szerint sem volt ilyen, de más, tûzoltóhoz méltatlan dolog igen – mondta Dobson Tibor, a Fõvárosi Tûzoltó Parancsnokság kommunikációs igazgatója.

–  Itt molesztálás, kényszerítés történt és olyan viselkedés, ami egyenruhához méltatlan. Ráadásul italos, alkoholos állapotban, amely nemhogy enyhíti, hanem súlyosbítja a körülményeket.

A kommunikációs igazgató elmondta: a tûzoltók fellebbezésérõl április 9-ig dönthet a fõpolgármester.


forrás: Megszólal a molesztálással vádolt tûzoltó (+Videó) 
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 11:17
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75