Kezdölap arrow Hősi halottak arrow Nemzetközi
Nemzetközi
Mi lett szeptember 11. hőseivel?
2011. September 11.

Mi lett szeptember 11. hőseivel?

Megmentőként vonultak be a világtörténelembe az ikertornyok tragédiájánál életeket mentő tűzoltók. De mi történt azóta? Népszerűségük mintha csökkent volna.

Tovább...
 
Meghalt két tűzoltó egy southamptoni tűzben
2010. April 08.
Meghalt két tűzoltó oltás közben a dél-angliai Southamptonban, ahol kigyulladt egy 15 emeletes lakóház. A város egyik legmagasabb épületéből, a Shirley Towers-ból több tucat embert kimenekítettek, miután kitört a tűz a hetedik emeleten, kedden, helyi idő szerint este nyolckor, írja a BBC [1].  A helyszínre húsz tűzoltóautó és segélykocsi vonult ki, a tüzet rövid idő alatt eloltották. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a két tűzoltó halálát. További két tűzoltót égési sérülésekkel kórházba vittek.

 
Moszkva: életét adta a hős tűzoltóparancsnok
2010. March 24.
Az orosz főváros tűzoltóságának vezetője életét vesztette tegnap munka közben. A tűzeset egy moszkvai irodaházban történt, a város északi részén. Jevgenyij Csernyisevet kollégái akkor látták utoljára, amikor belépett az égő épületbe, hogy segítsen kimenekülni az odabent rekedt embereknek.
Tovább...
 
Hat tűzoltó életét követelte az erdőtűz
2009. July 29.

Civil áldozatot követeltek az erdőtüzek
Körbevették és felégették a lángok a férfi házát

www.rtlhirek.hu

Életét vesztette egy férfi kedden Spanyolország nyugati részén, amikor a térségben pusztító erdőtűz lángjai körbevették és felégették a házát - közölték szerda hajnalban a helyi hatóságok. A férfi az első civil áldozata a spanyol erdőtüzeknek, amelyek hat spanyol tűzoltó életét követelték az elmúlt héten.
Tovább...
 
Meghalt két tűzoltó az Ohio-i tűzben
2008. April 06.
 Image
Fotó: IBS/WLWT-TV
 Pénteken a reggeli 6:10-perckor riasztották a Colerain Township tűzoltókat egy családiházban keletkezett tűzhez. A kiérkező tűzoltók heves tűzet észleltek, a lakók felkutatása miatt lementek a ház alagsorbába, ami ezután beomlott. A tűzoltáshoz riasztották a Fairfield-i tűzoltókat is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 9 / 15
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 09:16
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75