Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Telefon
Telefon
Vodafone változások!
2013. August 29.

Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete értesíti tagjait, hogy 2013. október 1-tõl a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött, szakszervezeti tarifacsomagba tartozó egyedi elõfizetõi szerzõdések feltételeit a Vodafone Magyarország Zrt. egyoldalúan módosítja, a kedvezõtlen külsõ gazdasági helyzet miatt 2013. október elsejétõl díjszabásának egy részét átalakítja.

 

A meglévõ elõfizetõi szerzõdéseket érintõ fõbb változások:

1:

A kedvezményes Flotta Tarifacsomag (FTSZ I. és FTSZ II. díjcsomagok) Szolgáltatási díjakban szereplõ „Lebeszélhetõség bármely normál díjas belföldi hívásokból” szövegrész helyébe „Lebeszélhetõ Vodafone hálózaton belüli hívásokból” rész lép.

A tarifacsomagoknak sem a havidíja, sem pedig a percdíja nem változik, a fenti módosítás csupán a lebeszélhetõség irányát érinti.  

2:

A Kiegészítõ információk részben a hívások számlázása a jövõben 60 másodperces egységekre fog változni, amennyiben 2013. október 01. után az Elõfizetõi szerzõdés határozott idõtartama lejárt.

A fenti pont kizárólag azon egyéni elõfizetõket érinti, akiknek jelenleg nem perc alapú a számlázási egysége, illetve a határozott idejû szerzõdése 2013. október 1.-je után lejár.

 

Az Együttmûködés szerinti tarifacsomagok számlázási egysége nem módosul, tehát mindenki, aki új elõfizetést köt (2013. október 1. után is) továbbra is másodperc alapon veheti igénybe a tarifát.

 

Ahhoz, hogy a másodperc alapú számlázás megmaradjon, az egyéni elõfizetõnek újabb 24 hónapos határozott idejû szerzõdést kell aláírnia. Ez történhet új készülékvásárlással, illetve tarifahûség vagy opciós hûség vállalásával.

 

Felhívjuk a Tisztelt Tagság figyelmét, hogy akinek a szerzõdése 2013. október 1. után lejár, az még a lejárat elõtt fáradjon be a szakszervezeti irodába. A kiállított igazolással meghosszabbított szerzõdés továbbra is másodperc alapú számlázást eredményez majd!

 

3:

A fentieken kívül, a Vodafone Magyarország 2013. október 1-tõl Lakossági és Üzleti ÁSZF-ét is módosítja.

A módosítások részletes leírását megtaláljátok a Vodafone Magyarország Zrt. weboldalán:

 

http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/modositas/lakossagi-ASzF-modositas-20131001.pdf

 

A fõbb változások:

 

Roaming tekintetében az országok zónabesorolása a korábbi 4 zónáról 6 zónásra bõvül (a Szatelit zóna továbbra is külön marad), és mind a 6 zónában történik ország átsorolás.

Az új zónabesorolást megtaláljátok a Vodafone ÁSZF weboldalán, a www.vodafone.hu/aszf címen.

Az 1-es zónában, az Eurotarifának megfelelõ árak, valamint a Szatelit zóna árai változatlanok maradnak. 2-6-os zónákban új árak kerültek meghatározásra.

Az új forgalmi díjas roaming díjszabás eltérõ árakat alkalmaz Hívásindítás, Hívásfogadás, SMS-küldés és adatforgalmazás esetén.

A fizetési felszólítás eljárási díja bruttó 300 forintról bruttó 600 forintra, a részletfizetési kedvezmény eljárási díja bruttó 1270 forintról bruttó 2500 forintra, valamint a fizetési halasztás eljárási díja bruttó 1270 forintról bruttó 2500 forintra változik.

 
Vodafon szerzõdések
2013. May 16.
Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete a további félreértések elkerülése végett az alábbiról tájékoztatja tagságát:

A Vodafone Magyarország Zrt.-nél a tagság által vásárolt telefonok  FTSZ illetve FTSZ II. tarifacsomagjának igénylési/használati feltétele a szakszervezeti tagság. A közöttünk fennálló szerzõdés értelmében a szakszervezet értesíti a szolgáltatót a tagsági viszony megszûnésérõl/szüneteltetésérõl. A tagsági viszony megszûnésével/szüneteltetésével a telefon tulajdonosa elveszíti a tarifacsomagok használatára vonatkozó jogosultságát, így õt a szolgáltató automatikusan az alap tarifacsomagba helyezi át.

Ez független attól, hogy a tagok egyedi szerzõdéses viszonyban állnak a szolgáltatóval! A szolgáltató nem a szerzõdést bontja fel velük, hanem abból a tarifacsomagból – melynek használatára csak a szakszervezet tagjai jogosultak – helyezi õket egy másikba, aminek a használata az õ számukra innentõl nem elérhetõ.

Kérünk benneteket a fentiek tudomásul vételére.

Tisztelettel:

Az FTSZ vezetõsége
 
Vodafone kedvezmény nyugdíjas tagjaink részére is!
2011. May 31.

Tisztelt nyugdíjas tagok!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete által a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött megállapodás alapján az új (a réginél kedvezõbb) FTSZ II. tarifacsomag nyugdíjas tagjaink részére is elérhetõ, annak minden kedvezményével!

Kérjük azon nyugdíjas tagjainkat akik már rendelkeznek a Vodafone Magyarország Zrt.-nél FTSZ tarifacsomaggal (esetleg most igényelnének), hogy adategyeztetés céljából legyenek szívesek jelentkezni az FTSZ irodában (1081 Budapest, Dologház u. 1.) vagy telefonon a +36/1 459-2488-as telefonszámon.

Tisztelettel:

               Az FTSZ vezetõsége

 
Új Vodafone tarifacsomag
2011. May 17.

 Új Vodafone tarifacsomag!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete értesíti tagságát, hogy a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött együttmûködési megállapodásunk alapján szakszervezeti tagjaink részére új kedvezményes tarifacsomag érhetõ el a mobilszolgáltatónál.

Az új tarifacsomag már igényelhetõ a szolgáltatónál! Csomagváltáshoz az FTSZ flottához tartozó elõfizetõknek személyesen kell befáradni bármelyik hivatalos Vodafone kirendeltségre. (Személyi igazolványt és lakcímkártyát vigyetek magatokkal!)

 

VÁLTOZÁS! (2011 május 24.)

 

Tájékoztatjuk a Tagságot, hogy az FTSZ II. csomag kiegészítésre került!

Sikerült bõvítenünk a készülékek egy fõre jutó mennyiségét a következõképpen:
  • magánszemélyenként / egyéni vállalkozóként 5 db.
  • gazdálkodó szervezetként 10 db.

kedvezményes elõfizetõi szerzõdést lehet kötni.

Elõfizetésenként továbbra is legfeljebb 1db – elõfizetéshez kapcsolódó – kedvezményes áru mobilkészüléket lehet vásárolni.

 

Tisztelt nyugdíjas tagok!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete által a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött megállapodás alapján az új (a réginél kedvezõbb) FTSZ II. tarifacsomag nyugdíjas tagjaink részére is elérhetõ, annak minden kedvezményével!

Kérjük azon nyugdíjas tagjainkat akik már rendelkeznek a Vodafone Magyarország Zrt.-nél FTSZ tarifacsomaggal (esetleg most igényelnének), hogy adategyeztetés céljából legyenek szívesek jelentkezni az FTSZ irodában (1081 Budapest, Dologház u. 1.) vagy telefonon a +36/1 459-2488-as telefonszámon.

Tisztelettel:

               Az FTSZ vezetõsége

 

 
Vodafone akció
2010. December 03.
Image

Tájékoztatjuk a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete tagságát a legújabb karácsonyi mobilinternet akciónkról, ahol a résztvevõ flotta tagok amellett, hogy kedvezményes szolgáltatáscsomaghoz juthatnak hozzá, akár egy ingyen mobilkészülékkel is gazdagabbak lehetnek.
Vodafon mobilinternet akció (pdf)

A Vodafone-hoz megérkezett az iPhone4.
Vodafon iphone4 akció (pdf)


Amennyiben még nem rendelkezik FTSZ csomaggal, kérjen tájékoztatást munkaidõben a szakszervezeti irodában, személyesen, vagy a 06-1-459-24-88-as telefonszámon (9-2488 belsõ).

Budapest 2010.12.03.

Murai László
Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete
Vezetõségi tag

 
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 14:08
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75