Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Pénzügyi
Pénzügyi
Generali-Providencia Biztosító kedvezménye
2010. November 03.
Tisztelt tagság!
Tájékoztatjuk, hogy a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. között  2009 novemberében létrejött együttműködés továbbra is  előnyös lehetőséget kínál fel Önnek! Az ajánlat, az Önnel egy háztartásban élő közeli hozzátartozókra is vonatkozik.
Az együttműködés alapján biztosított kedvezményt interneten vagy telefonon keresztül, a VIP partnerazonosító birtokában, az alábbiakban meghatározott módon veheti igénybe.
Tovább...
 
EGYEDI BANKI AJÁNLATOK A FŐVÁROSI TŰZOLTÓPARANCSNOKSÁG DOLGOZÓI RÉSZÉRE!
2009. May 06.
Kedves Kollégák!

A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság partnereként a Benks Kft személyes pénzügyi tanácsadási lehetőséget kínál számotokra az alábbi területeken:

-         Lakásvásárlási hitelek

-         Meglévő hitelek törlesztőrészletének csökkentése

-         Személyi kölcsönök

-         Akár díjmentes számlavezetés, bankkártyák és hitelkártyák

-         Magánnyugdíjpénztárak

Megállapodásunk értelmében minden hónap 2. szerdáján 8-11.30-ig a Dologház utcai szakszervezeti irodában fogadóórát tartanak a Benks szakemberei. Bármilyen banki kérdésben fordulhattok hozzájuk, teljesen díjmentesen segítenek a legjobb pénzügyi megoldások kiválasztásában és az ügyintézésben.

Tovább...
 
Hitel, Biztosítás, Befektetés.
2008. June 05.

Az FTSZ, valamint cégünk együttműködéséből származó előnyök:

- Befektetés, megtakarítás, öngondoskodás

- Céges-, magánhitel, folyószámla

- Biztosítás, nyugdíjpénztárak

- A tagok, és azok családtagjai pénzügyeinek rendezése (Pl: Gépjármű kötelező-, és CASCO biztosítások, lakás- és életbiztosítások, hitelek, befektetések)

- A tagok bármely gazdasági kérdésben megkereshetik szakértőnket, ezzel megkönnyíthetik életüket, csökkenthetik költségeiket, meggyorsíthatják ügyeik intézését.

- A szakszervezet tagjainak együttes elbírálása esetén, az alábbi lehetőségek további kedvezményekkel, kedvezőbb elbírálással, többlet-szolgáltatásokkal vehetőek igénybe. (Pl: felelősség-biztosítások, hitelek, folyószámlák vezetése).

Amennyiben ajánlatunk felkelti érdeklődését, elnyeri tetszését, esetleg kérdése merül fel, kérem, az alábbi telefonszámon keressen, és kérjen időpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!

Vámos Zoltán
06-70-330-5835
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Tovább...
 
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 09:18
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75