Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Pénzügyi
Pénzügyi
Generali-Providencia Biztosító kedvezménye
2010. November 03.
Tisztelt tagság!
Tájékoztatjuk, hogy a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. között  2009 novemberében létrejött együttmûködés továbbra is  elõnyös lehetõséget kínál fel Önnek! Az ajánlat, az Önnel egy háztartásban élõ közeli hozzátartozókra is vonatkozik.
Az együttmûködés alapján biztosított kedvezményt interneten vagy telefonon keresztül, a VIP partnerazonosító birtokában, az alábbiakban meghatározott módon veheti igénybe.
Tovább...
 
EGYEDI BANKI AJÁNLATOK A FÕVÁROSI TÛZOLTÓPARANCSNOKSÁG DOLGOZÓI RÉSZÉRE!
2009. May 06.
Kedves Kollégák!

A Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság partnereként a Benks Kft személyes pénzügyi tanácsadási lehetõséget kínál számotokra az alábbi területeken:

-         Lakásvásárlási hitelek

-         Meglévõ hitelek törlesztõrészletének csökkentése

-         Személyi kölcsönök

-         Akár díjmentes számlavezetés, bankkártyák és hitelkártyák

-         Magánnyugdíjpénztárak

Megállapodásunk értelmében minden hónap 2. szerdáján 8-11.30-ig a Dologház utcai szakszervezeti irodában fogadóórát tartanak a Benks szakemberei. Bármilyen banki kérdésben fordulhattok hozzájuk, teljesen díjmentesen segítenek a legjobb pénzügyi megoldások kiválasztásában és az ügyintézésben.

Tovább...
 
Hitel, Biztosítás, Befektetés.
2008. June 05.

Az FTSZ, valamint cégünk együttmûködésébõl származó elõnyök:

- Befektetés, megtakarítás, öngondoskodás

- Céges-, magánhitel, folyószámla

- Biztosítás, nyugdíjpénztárak

- A tagok, és azok családtagjai pénzügyeinek rendezése (Pl: Gépjármû kötelezõ-, és CASCO biztosítások, lakás- és életbiztosítások, hitelek, befektetések)

- A tagok bármely gazdasági kérdésben megkereshetik szakértõnket, ezzel megkönnyíthetik életüket, csökkenthetik költségeiket, meggyorsíthatják ügyeik intézését.

- A szakszervezet tagjainak együttes elbírálása esetén, az alábbi lehetõségek további kedvezményekkel, kedvezõbb elbírálással, többlet-szolgáltatásokkal vehetõek igénybe. (Pl: felelõsség-biztosítások, hitelek, folyószámlák vezetése).

Amennyiben ajánlatunk felkelti érdeklõdését, elnyeri tetszését, esetleg kérdése merül fel, kérem, az alábbi telefonszámon keressen, és kérjen idõpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!

Vámos Zoltán
06-70-330-5835
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Tovább...
 
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 02:47
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1137
Linkek: 75