Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Pénzügyi arrow Hitel, Biztosítás, Befektetés.
Hitel, Biztosítás, Befektetés.
2008. June 05.

Az FTSZ, valamint cégünk együttmûködésébõl származó elõnyök:

- Befektetés, megtakarítás, öngondoskodás

- Céges-, magánhitel, folyószámla

- Biztosítás, nyugdíjpénztárak

- A tagok, és azok családtagjai pénzügyeinek rendezése (Pl: Gépjármû kötelezõ-, és CASCO biztosítások, lakás- és életbiztosítások, hitelek, befektetések)

- A tagok bármely gazdasági kérdésben megkereshetik szakértõnket, ezzel megkönnyíthetik életüket, csökkenthetik költségeiket, meggyorsíthatják ügyeik intézését.

- A szakszervezet tagjainak együttes elbírálása esetén, az alábbi lehetõségek további kedvezményekkel, kedvezõbb elbírálással, többlet-szolgáltatásokkal vehetõek igénybe. (Pl: felelõsség-biztosítások, hitelek, folyószámlák vezetése).

Amennyiben ajánlatunk felkelti érdeklõdését, elnyeri tetszését, esetleg kérdése merül fel, kérem, az alábbi telefonszámon keressen, és kérjen idõpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!

Vámos Zoltán
06-70-330-5835
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Cégcsoportunk szolgáltatási területei

Cégcsoportunk mára Európa piacvezetõ független pénzügyi szolgáltatója, az értékpapír-alapú befektetések, illetve Magyarország piacvezetõ szolgáltatója a hitelközvetítés területén. A csoport gerincét három egység alkotja, együttmûködésük a teljes pénzügyi szolgáltatás és menedzsment alapja. A csoport partnerei között megtalálhatók a pénzügyi szektor legnagyobb és legerõsebb bankjai, nyugdíjpénztárai, biztosítótársaságai és egészségpénztárai is.

A teljes körû pénzügyi szolgáltatás a cégcsoport szintjén jelenik meg. Ügyfeleinknek átfogó segítséget adunk, ha befektetésrõl, biztosításról, vagy hitelfelvételrõl van szó. Amennyiben ezek variációja jelenik meg igényként, összehangoljuk a különbözõ területek szakembereinek ajánlatát és egy komplex javaslattal állunk Ügyfeleink elé. Független tanácsadóként abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a pénzügyi szolgáltatást igénybe vevõt és érdekeit képviselhetjük.



Befektetés, megtakarítás, öngondoskodás

Csak a legjobbak kerülhetnek a palettába.

Olyan célok megvalósítására, amely meghaladja a bevétel - kiadás egyenlegünket, csak két módszer van: az elõzetes tõkefelépítés és a hitel - ami az (utólagos) törlesztések elõteremtésével jár. Mindkét esetben gondosan kell eljárni - és fel kell állítani a megfelelõ pénzügyi tervet. Túlságosan is nagy a tét ahhoz, hogy mindezt a véletlenre bízzuk.

 

Privát konzultáció, az Ön otthonában - Tanácsadási rendszerünk pontosan azt adja meg ügyfeleinek, amire a pénzügyi döntések összetettsége miatt valóban nagy szükség van: idõre, kényelemre és gondoskodásra - mindezt elõre egyeztetett idõben, akár a saját otthonában. Ismer olyan helyet, amely alkalmasabb lenne arra, hogy az Ön szemszögébõl keressük a megoldásokat?

Egyéni pénzügyi analízis - Helyes tanácsadás csak a szükségletek feltárása és az ezeken alapuló célok, elvárások és lehetõségek megismerése után lehetséges. Ezért nagy fontosságot tulajdonítunk az igényfelmérés fázisának

Objektív szakmai javaslat - Egy pénzügyi megoldásokat kínáló társaság saját ügynöke természetesen csak a cége termékeit tudja kínálni. Csak a tanácsadói függetlenség teremtheti meg az objektivitás alapját és ezért számunkra alapvetõ kritérium.

Teljes szerzõdés-lebonyolítás - Egy befektetési-, biztosítási- vagy hitelszerzõdés elõkészítése és lebonyolítása során számos tényezõre kell ügyelni. Az adatok helyességét és az esetlegesen szükséges kísérõdokumentumok meglétét elõször munkatársunk, majd az egység illetékes szakmai vezetõje és végül cégünk központja is ellenõrzi, mielõtt továbbításra kerülnek. Minél gondosabb a szerzõdések elõkészítése, annál kisebb az esetleges kényelmetlenségek, hibák vagy kihagyott lehetõségek valószínûsége. A folyamatot a kiállított kötvény vagy a véglegesített, jóváhagyott hitelszerzõdés személyes átadása zárja le. Ez az egész folyamatra kiterjedõ személyes kapcsolat szolgáltatási minõségünk egyik alappillére.

Céges-, magánhitel, folyószámla

Magyarország vezetõ hiteltanácsadó vállalkozása.

A legkisebb kondícióbeli különbségnek is nagy hatása van a hitel tényleges összköltségére. Amennyiben a hitel 1%-al kedvezõbb kamatsávban mozog, már tíz éves futam mellett a felvett összeg arányában átlag 6%-os a megtakarítás. Mindez a jól kiválasztott, menedzselt hitelek mellett szól.

Szelektált bankpiaci kínálat - A Bankok és egyes hitelajánlataik között óriási a különbség! Több mint 30 bank található a magyar pénzügyi piacon. Ezek zöme hiteleket is kínál.

Kulcsrakész hitelügyintézés - "Kulcsrakész" szolgáltatásunk a személyes konzultációtól, a lehetõségek elemzésén és az igénylésen keresztül, egészen a hitel folyósításáig elkíséri Önt.

Gyors hitelbírálat - Az idõ pénz. Hitel esetében ez különösen igaz. Együttmûködésünk segít az adott banknak az igénylés gyorsabb elbírálásában.

Menedzselt hitelek - Szolgáltatásunk nem merül ki abban, hogy Ügyfeleinket megfelelõ finanszírozási megoldáshoz juttatjuk. Menedzselt hitelszolgáltatásunk keretében jelezzük, ha a pénzpiacon kedvezõbb lehetõséget találtunk, majd egy költség-megtakarítás számítás után az Ügyfél kérésére kivitelezzük a javított vagy új finanszírozási megoldást.

Biztosítás, nyugdíjpénztárak

A biztosítási specialista.

Váratlan esetekre is rendelkeznünk kell egy hatékony megoldással. Ennek ellenére megdöbbentõ, hogy mennyire hiányos az alapvetõ biztonsági védelem a legtöbb magyar háztartásban, sõt a vállalkozások többségénél is. Sokan nem is tudják, hogy alulbiztosították a féltve õrzött tulajdonukat, vagy sokkal többet fizetnek a kelleténél. Érdemes tehát egy független biztosítási szaktanácsadóval konzultálni és feltárni a hiányosságokat, vagy a megtakarítási lehetõségeket! Teljes függetlenség minden termékadó pénzintézettõl.

Szelektált biztosítási kínálat - Csak a legjobb termékek kerülhetnek a palettába. Szakembereink a magyar biztosítási kínálatból termékkategóriánként csak a legjobbakat választják ki, és ezeket folyamatosan aktualizálják.

Személyre szabott megoldások - Egyéni igények, egyéni megoldások.

Gyors ügyintézés - Csak az segít, aki gyorsan segít. Nincs arra szükség, hogy ügyfeleink maguk intézzék a károkkal kapcsolatos ügyeket a biztosítótársaságoknál. A kárrendezés folyamatában számíthatnak ügyfélszolgálatunknak és tanácsadóinknak tapasztalatára és kapcsolatrendszerére.

Menedzselt portfolió - A piac fejlõdik, az Ön biztosítási portfoliója is. Biztosítási portfolió alatt egy egyén, vállalkozás, vagy intézmény biztosítási megoldásainak egészét értjük. Ez a "csomag" akkor jó, ha az elemei kiegészítik egymást, és ha az összköltségét, valamint a szolgáltatásainak körét illetõen, mindig az optimális színvonalat képviseli. Ennek érdekében a biztosítási portfoliókat menedzselni kell!


 

 

 
< Előző
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 06:02
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75