Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Pénzügyi arrow Hitel, Biztosítás, Befektetés.
Hitel, Biztosítás, Befektetés.
2008. June 05.

Az FTSZ, valamint cégünk együttműködéséből származó előnyök:

- Befektetés, megtakarítás, öngondoskodás

- Céges-, magánhitel, folyószámla

- Biztosítás, nyugdíjpénztárak

- A tagok, és azok családtagjai pénzügyeinek rendezése (Pl: Gépjármű kötelező-, és CASCO biztosítások, lakás- és életbiztosítások, hitelek, befektetések)

- A tagok bármely gazdasági kérdésben megkereshetik szakértőnket, ezzel megkönnyíthetik életüket, csökkenthetik költségeiket, meggyorsíthatják ügyeik intézését.

- A szakszervezet tagjainak együttes elbírálása esetén, az alábbi lehetőségek további kedvezményekkel, kedvezőbb elbírálással, többlet-szolgáltatásokkal vehetőek igénybe. (Pl: felelősség-biztosítások, hitelek, folyószámlák vezetése).

Amennyiben ajánlatunk felkelti érdeklődését, elnyeri tetszését, esetleg kérdése merül fel, kérem, az alábbi telefonszámon keressen, és kérjen időpontot ingyenes és kötelezettségmentes személyes tanácsadásunkra!

Vámos Zoltán
06-70-330-5835
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Cégcsoportunk szolgáltatási területei

Cégcsoportunk mára Európa piacvezető független pénzügyi szolgáltatója, az értékpapír-alapú befektetések, illetve Magyarország piacvezető szolgáltatója a hitelközvetítés területén. A csoport gerincét három egység alkotja, együttműködésük a teljes pénzügyi szolgáltatás és menedzsment alapja. A csoport partnerei között megtalálhatók a pénzügyi szektor legnagyobb és legerősebb bankjai, nyugdíjpénztárai, biztosítótársaságai és egészségpénztárai is.

A teljes körű pénzügyi szolgáltatás a cégcsoport szintjén jelenik meg. Ügyfeleinknek átfogó segítséget adunk, ha befektetésről, biztosításról, vagy hitelfelvételről van szó. Amennyiben ezek variációja jelenik meg igényként, összehangoljuk a különböző területek szakembereinek ajánlatát és egy komplex javaslattal állunk Ügyfeleink elé. Független tanácsadóként abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a pénzügyi szolgáltatást igénybe vevőt és érdekeit képviselhetjük.Befektetés, megtakarítás, öngondoskodás

Csak a legjobbak kerülhetnek a palettába.

Olyan célok megvalósítására, amely meghaladja a bevétel - kiadás egyenlegünket, csak két módszer van: az előzetes tőkefelépítés és a hitel - ami az (utólagos) törlesztések előteremtésével jár. Mindkét esetben gondosan kell eljárni - és fel kell állítani a megfelelő pénzügyi tervet. Túlságosan is nagy a tét ahhoz, hogy mindezt a véletlenre bízzuk.

 

Privát konzultáció, az Ön otthonában - Tanácsadási rendszerünk pontosan azt adja meg ügyfeleinek, amire a pénzügyi döntések összetettsége miatt valóban nagy szükség van: időre, kényelemre és gondoskodásra - mindezt előre egyeztetett időben, akár a saját otthonában. Ismer olyan helyet, amely alkalmasabb lenne arra, hogy az Ön szemszögéből keressük a megoldásokat?

Egyéni pénzügyi analízis - Helyes tanácsadás csak a szükségletek feltárása és az ezeken alapuló célok, elvárások és lehetőségek megismerése után lehetséges. Ezért nagy fontosságot tulajdonítunk az igényfelmérés fázisának

Objektív szakmai javaslat - Egy pénzügyi megoldásokat kínáló társaság saját ügynöke természetesen csak a cége termékeit tudja kínálni. Csak a tanácsadói függetlenség teremtheti meg az objektivitás alapját és ezért számunkra alapvető kritérium.

Teljes szerződés-lebonyolítás - Egy befektetési-, biztosítási- vagy hitelszerződés előkészítése és lebonyolítása során számos tényezőre kell ügyelni. Az adatok helyességét és az esetlegesen szükséges kísérődokumentumok meglétét először munkatársunk, majd az egység illetékes szakmai vezetője és végül cégünk központja is ellenőrzi, mielőtt továbbításra kerülnek. Minél gondosabb a szerződések előkészítése, annál kisebb az esetleges kényelmetlenségek, hibák vagy kihagyott lehetőségek valószínűsége. A folyamatot a kiállított kötvény vagy a véglegesített, jóváhagyott hitelszerződés személyes átadása zárja le. Ez az egész folyamatra kiterjedő személyes kapcsolat szolgáltatási minőségünk egyik alappillére.

Céges-, magánhitel, folyószámla

Magyarország vezető hiteltanácsadó vállalkozása.

A legkisebb kondícióbeli különbségnek is nagy hatása van a hitel tényleges összköltségére. Amennyiben a hitel 1%-al kedvezőbb kamatsávban mozog, már tíz éves futam mellett a felvett összeg arányában átlag 6%-os a megtakarítás. Mindez a jól kiválasztott, menedzselt hitelek mellett szól.

Szelektált bankpiaci kínálat - A Bankok és egyes hitelajánlataik között óriási a különbség! Több mint 30 bank található a magyar pénzügyi piacon. Ezek zöme hiteleket is kínál.

Kulcsrakész hitelügyintézés - "Kulcsrakész" szolgáltatásunk a személyes konzultációtól, a lehetőségek elemzésén és az igénylésen keresztül, egészen a hitel folyósításáig elkíséri Önt.

Gyors hitelbírálat - Az idő pénz. Hitel esetében ez különösen igaz. Együttműködésünk segít az adott banknak az igénylés gyorsabb elbírálásában.

Menedzselt hitelek - Szolgáltatásunk nem merül ki abban, hogy Ügyfeleinket megfelelő finanszírozási megoldáshoz juttatjuk. Menedzselt hitelszolgáltatásunk keretében jelezzük, ha a pénzpiacon kedvezőbb lehetőséget találtunk, majd egy költség-megtakarítás számítás után az Ügyfél kérésére kivitelezzük a javított vagy új finanszírozási megoldást.

Biztosítás, nyugdíjpénztárak

A biztosítási specialista.

Váratlan esetekre is rendelkeznünk kell egy hatékony megoldással. Ennek ellenére megdöbbentő, hogy mennyire hiányos az alapvető biztonsági védelem a legtöbb magyar háztartásban, sőt a vállalkozások többségénél is. Sokan nem is tudják, hogy alulbiztosították a féltve őrzött tulajdonukat, vagy sokkal többet fizetnek a kelleténél. Érdemes tehát egy független biztosítási szaktanácsadóval konzultálni és feltárni a hiányosságokat, vagy a megtakarítási lehetőségeket! Teljes függetlenség minden termékadó pénzintézettől.

Szelektált biztosítási kínálat - Csak a legjobb termékek kerülhetnek a palettába. Szakembereink a magyar biztosítási kínálatból termékkategóriánként csak a legjobbakat választják ki, és ezeket folyamatosan aktualizálják.

Személyre szabott megoldások - Egyéni igények, egyéni megoldások.

Gyors ügyintézés - Csak az segít, aki gyorsan segít. Nincs arra szükség, hogy ügyfeleink maguk intézzék a károkkal kapcsolatos ügyeket a biztosítótársaságoknál. A kárrendezés folyamatában számíthatnak ügyfélszolgálatunknak és tanácsadóinknak tapasztalatára és kapcsolatrendszerére.

Menedzselt portfolió - A piac fejlődik, az Ön biztosítási portfoliója is. Biztosítási portfolió alatt egy egyén, vállalkozás, vagy intézmény biztosítási megoldásainak egészét értjük. Ez a "csomag" akkor jó, ha az elemei kiegészítik egymást, és ha az összköltségét, valamint a szolgáltatásainak körét illetően, mindig az optimális színvonalat képviseli. Ennek érdekében a biztosítási portfoliókat menedzselni kell!


 

 

 
< Előző
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 18:30
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75