Kezdölap arrow Hõsi halottak arrow 2006 Mûszaki E. Hírfigyelõ arrow Szabályosan üzemelt a lõtér
Szabályosan üzemelt a lõtér
2006. August 09.

Image

www.hirszerzo.hu

Szabályosan üzemelt a lõtér

2006. augusztus 9. 19:35

A Mûszaki Egyetem pincéjében mûködõ lõtéren kedden este gyakorló három fiatalember ellen nem indul eljárás.
A füstmérgezés következtében fellépõ keringési elégtelenségben halt meg az a három tûzoltó, akik a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének pincéjében egy lõtéren keletkezett tûz oltásában vettek részt - közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.
 

Schõn Péter tájékoztatása szerint a helyszínen két maroklõfegyvert és egy AK 47-es úgynevezett "klón" gyári sportpuskát a helyszínen foglaltak le; a géppisztoly sorozatlövésre alkalmatlan.
A szóvivõ hozzátette: a lõtér szabályosan üzemelt, a vizsgálat eddigi adatai szerint minden szabályosan történt a lõtéren, amely megfelelõ engedélyekkel rendelkezett. A lõtéren kedden este gyakorló három fiatalember ellen nem indul eljárás - közölte kérdésre válaszolva a szóvivõ.
A tûz kedden este fél tíz körül a Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem K épületének pincéjében egy lõtéren azt követõen keletkezett, hogy három fiatalember felügyelet mellett lõgyakorlatot tartott. A tûz kilenc órán át tartó oltása közben három tûzoltó életét vesztette, hét tûzoltó pedig füstmérgezéssel kórházba került, de szerda délután már csak egy volt a budapesti intézményben. 
 
(MTI)
 
 
 
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 02:22
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75