Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Együttműködési megállapodás felmondása
Együttműködési megállapodás felmondása
2012. February 06.
Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Igazgató


Tárgy: együttműködési megállapodás felmondása

Kiss József
Elnök Úr
részére

Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete


Budapest
Dologház u. 1.
1081

Tisztelt Elnök Úr!

Tekintettel a fegyveres szerveknél működő szakszervezetekre vonatkozó jogszabályi változásokra és a katasztrófavédelem rendszerében zajló szervezeti átalakításokra, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (a továbbiakban: FKI) az eredetileg a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, valamint a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete (a továbbiakban: FTSZ) között létrejött együttműködési megállapodást 2012. január 31-ével felmondja.

Tájékoztatom, hogy ezzel egyidejüleg a felmondási idő alatt az FKI előkészíti az új - az FKI-n működő szakszervezetekkel történő együttműködést egységesen szabályozó, a jogszabályi változásokból fakadó szükségszerű változtatásokat átvezető - megállapodást, amely az eddigi tapasztalatokra építve, az ésszerűség és a hatékonyság jegyében rendezi a munkáltató és az érdekképviseletek viszonyát. Remélem, hogy szíves közreműködésükkel sikerül kialakítani az együttműködés mindkét fél számára elfogadható új rendszerét, amelynek keretében folytathatjuk a közös munkát.

Az új megállapodás megkötéséig az együttműködés fenntartásáról a szakszervezeti vezetőknek a havonta egy alkalommal megtartandó érdekegyeztető fórumra való meghívásával gondoskodom.

Budapest, 2012. január 25.

Tisztelettel:
Varga Ferenc tű. ezredes
igazgató          

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 07:56
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75