Kezdölap arrow FTSZ arrow Dokumentumok arrow Ördög László írása
Ördög László írása
2011. November 11.
Felhívás

Fiatalok, figyelem!

Magyar fiatalok, itt az idõ, ha Hazátokat akarjátok szolgálni! A hivatásos életpálya vár benneteket! Gyertek közénk!

John Fitzgerald Kennedy:
„Ne azt nézd, a Hazád mit tehet érted, azt nézd, Te mit tehetsz a Hazádért!”

A hivatásos életpálya töretlen fizikai, szellemi, szakmai, mûvészeti, jogi fejlõdést kínál Nektek, és a társadalom megbecsülését. Ez a pálya a bátor, kihívásokat szeretõ, erõs fiatalok számára tökéletes!

A fizikai fejlõdés garantált. Aki megfelel a kétségtelenül kemény felvételi feltételeknek, szabadidejében fejlesztheti állóképességét, szolgálatban a munkavégzés, a gyakorlatok, és a testnevelési foglalkozások teszik ezt lehetõvé. Az éves fizikai felmérés során az, aki megfelel, biztos lehet benne, hogy még egy évig szolgálhat.
Minden hivatásos egészséges. Ezt biztosítandó évente egészségügyi felmérés készül, melynek szintje a menedzser-szûrés kívánalmainak felel meg, mindezt ingyenesen kapja a hivatásos állomány. Ha megfelel, még egy évig szolgálhat.
Pszichológiailag minden hivatásos megfelel a kívánalmaknak. Az éves felmérésen/szûrésen megfeleltek még egy évig szolgálhatnak.

Minden hivatásos megbízható. Ezt a megbízhatósági vizsgálat bizonyítja. Akinek a családjában, baráti körében, életvitelében, esetleges szórakozási szokásaiban nem találnak kivetni valót, szolgálatban maradhat, kivéve, ha bizalomvesztés van vele szemben.

A szakmai fejlõdés folyamatos. A napi kiképzés, továbbképzések, tanfolyamok lehetõvé teszik az elõrehaladást. Az idõszakos vizsgák, a számonkérések, felmérések alapján születõ minõsítések nyújtanak segítséget a tanulásban. A folyamatosan változó jogi környezetben a tanulás alapkövetelmény. Aki megfelel, még egy évig maradhat.

Az anyagi megbecsülés a társadalom részérõl példás: a kezdõ végrehajtó állomány illetménye megközelíti a budapesti utcaseprõk havi fizetését. Az anyagi háttér megteremtésében a családi segítség nem tiltott, s a bejelentett másodállás sem. A szerencsejáték tiltott tevékenység, de a TOTÓ-LOTTÓ nem, így van lehetõség a számlák, és az esetleges kártérítések kifizetésére törvényesen. Megbízhatósága érdekében ezt is kivizsgálhatják, ha megfelelt, maradhat.

Politikai értelemben a hivatásos közömbös, állást nem foglalhat, választásokon választhat, de nem kritizálhat. Tekintve, hogy a politikai semlegesség alapkövetelmény, az Állam a leszerelése után is gondoskodik róla: pár évig még választásokon sem indulhat. Ezzel biztosítják számára a szükséges felkészülési idõt.

Mûvészeti szempontból a hivatásos szabadságot élvez: gyakorolhatja alkotóképességét, feltéve, hogy az Államszervezet egyik tagjának sincs ellene kifogása. A hivatásos állomány egyébként az Állam szempontjából már mûvészeti kifejezési alannyá vált, gondoljunk csak az Alaptörvény mellé adott mûvészeti albumra, ahol például a rendõrt Szent Györgyként ábrázolják, aki ledöfi a földön heverõ ártatlan angyalt, aki megfáradt a gyújtogatásban.

A civil szakmával rendelkezõk sem szenvednek hátrányt: hivatásuk gyakorlása közben szinten tarthatják, sõt, fejleszthetik civil szakmai ismereteiket. Az épületek, felszerelések, jármûvek karbantartása, felújítása sokat segít ebben. Ráadásul ezzel a munkavégzéssel felkészülnek a civil életre, hiszen úgy negyven éves kor után már kezdenek elhasználódni, és várható az alkalmatlanságuk megállapítása. Mivel a munkaképesség csökkenése után nem kaphatnak sem rokkant, sem nyugellátást, a gondoskodó Állam így kínál távlati lehetõséget a munkaerõ-piacon.

Fiatalok!

A hivatásos életpálya rátok vár!

Biztos jövõ!

Ördög László (már alkalmatlan)
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 01:05
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75