Kezdölap arrow TÚLÓRAPÉNZ arrow Tájékoztató a túlórapénz részbeni teljesítésével kapcsolatban
Tájékoztató a túlórapénz részbeni teljesítésével kapcsolatban
2011. May 25.

Tájékoztató a túlórapénz részbeni teljesítésével kapcsolatban

A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete tájékoztatja tagságát, hogy a mai napon a Fővárosi Közgyűlés elfogadta a fővárosi tűzoltók távolléti díjának részleges megelőlegezéséről szóló előterjesztést. Ennek keretében a közgyűlés felhatalmazta Tarlós István Főpolgármester Urat, hogy a Magyar Állammal és a Belügyminisztériummal az erről szóló megállapodást megkösse.

A megállapodás értelmében a Fővárosi Önkormányzat bruttó 500 (nettó 393,7) millió forintot biztosít részbeni megelőlegezésként a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság részére a készenléti jellegű szolgálati beosztásokban foglalkoztatottak 2004. május 1. és 2007. december 31. között keletkezett túlmunkája megváltásához.

Az elfogadásra került előterjesztés itt érhető el:

http://www.budapest.hu/resource.aspx?ResourceID=TirPortalBinary&documentversionid=93827

A megállapodás megkötése esetén a Fővárosi Önkormányzat által biztosított anyagi fedezet segítségével megkezdődhet majd végre a régóta húzódó túlszolgálati díjazások legalább részbeni teljesítése – még ha az a kormányrendeletre alapozott számítási módon történik is.

A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete ezúton is tájékoztatja tagságát, hogy bár üdvözöljük a döntést, de sem a teljes összegű kifizetéssel, sem a már nyugállományba vonult bajtársaink érdekeivel, sem pedig a 174 órás osztószámmal kapcsolatos harcunkat nem adtuk fel!


Tisztelettel:

Az FTSZ vezetősége

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Jelenleg 1 vendég online
Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 20:18
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75