Kezdölap arrow Írta
Írta
Hõsöm, a TV-maci
2007. March 16.
A gyermekkorból már rég kinõttem, a tévémaci csak öreg, kedves emlék. A valóságból kiábrándultan kapcsolgatok a csatornák között. Távirányító, kapcsolás, elemcsere, kiábrándultság… De várjunk csak! Egy kedves, kissé megõszült szõrzetû rokonszenves, kedves alak az egyik, „H” jelû adón éppen rólam beszél! Bár jelmeze kék színû, nosztalgia fog el… Gyermekkorom visszatér, hallgatom a mesét.

Azt mondja, hogy a tûzoltó (pl. én), a dupláját dolgozom, mint régebben. Sok a káreset. S egy törvény hivatott szolgálni érdekemet. E törvény arról szól, hogy a heti munkaidõmet fokozatosan 48 órára csökkentik, mert ez a jó nekem és még az Európai Unió is így akarja. Az Ország és a szolgálat érdekében újabb 500 tûzoltót vesznek fel. 2010-re minden rendben lesz.
Image
Tovább...
 
Spórolni persze senki sem szeret.
2007. March 13.
 
A Miniszterelnök Úr évértékelõ beszédét érdeklõdéssel olvastam és ki kell jelentenem, hogy egy részével azonosulni tudok, támogatom a megfogalmazottakat, természetesen némi kiegészítéssel, melyek cseppet sem befolyásolják az alapgondolatokat. De csak a gondolatokat. A tények más lapra tartoznak.
 
 
Tovább...
 
Félmilliárd&
2007. March 13.
Ördög László írása:
 
 Az idei költségvetési évben, mint tavaly, ismét 500 millió forint hiányzik az FTP pénztárából. Mondhatnánk: kit érdekel, majd a munkáltató megoldja, mi úgysem érezzük. Sajnos, ez nem teljesen igaz.

Az Államháztartás szempontjából a takarékosság érthetõ. Költségvetési hiány és a többi misztikus szöveg. Azért misztikus, mert mondani mondják, látni senki nem látta. Tehát hinni, vagy nem hinni lehet ebben, no de tudni? Mivel nagy a zûrzavar, talán nézzünk a dolgok mögé:
Tovább...
 
Arcátlanság&
2007. March 07.
2007. 03. 02-án a Fõvárosi tûzoltók riasztást kaptak az egyik gyógyszergyárba. Több robbanás volt, tûz, stb. A Fõvárosi tûzoltók a hírek szerint kb. 120 fõvel leküzdötték a káresetet rövid idõ alatt. Az oltás során több tûzoltóra valószínûleg maró anyag került, ezért kivizsgálásra küldték õket. Ez, eddig sajnos tipikus káreset. Eddig a hírek.
 
Image 
Tovább...
 
Költség, vetés, aratás, semlegesség.
2007. March 07.
 Sok éve halljuk, sok szóösszetételben: a fejlõdéshez meg kell húzni a nadrágszíjat, a jelenlegi megszorítások a jövõt szolgálják, eljönnek a daloló holnapok. Tulajdonképpen az úgynevezett rendszerváltozás elsõ perceiben már ezt hallhattuk. Ebben persze lehet igazság, de úgy tûnik, ez örök érvényû indoklás. De igazság?

Nézzük több szempontból:
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Eredmények 55 - 63 / 63
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 14:17
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75