Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérõrnagy úrnak
2010. June 15.

Magyar Tûzoltó Szövetség

Budapest

Tisztelt Elnök Úr!

A Kormányzati Koordinációs Bizottság elnökeként ezúton fejezem ki személyes köszönetemet az árvízi védekezésében közremûködõ munkatársainak.


A hazánk több térségét sújtó árvíz ellen küzdelmében résztvevõ vízügyi és polgári védelmi szakemberek, rendõrök, tûzoltók, katonák, pénzügyõrök, a büntetés-végrehajtásában dolgozók, polgárõrök kiváló teljesítményt nyújtottak. Állóképességbõl, szakmai hozzáértésébõl, emberségbõl és segítõkészségbõl jól vizsgáztak.

Összetett, lelkileg és fizikailag egyaránt embert próbáló feladat volt egyszerre visszafogni a vizet, segíteni a mentésben, nyugtatni a kétségbe esett, otthonaikért aggódó családokat. Fegyelmezett munkájukkal megelõzték a még súlyosabb károk kialakulását, a még nagyobb veszteségeket.

Helytállásukért nem csupán az ottani emberek hálásak. Teljesítményüket elismeri a Kormány és az egész magyar közvélemény.

A fentiek alapján kérem, hogy a teljes személyi állomány elõtt tolmácsolja köszönetemet az árvízi védekezésben tanúsított helytállásért, és kiemelt helyen jelentesse meg a szervezet belsõ internetes oldalain vagy szakmai folyóirataiban.

Budapest, 2010. június 15.

Üdvözlettel:

Dr. Pintér Sándor

Nagyobb kép

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Jelenleg 1 vendég online
Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 12:28
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75