Kezdölap arrow Hírek arrow ÁÉT arrow Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten
Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten
2011. March 02.

Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten

Az Európai Unió Tanácsának Magyar elnöksége és az április 8-9-én Budapesten megrendezésre kerülõ pénzügyminiszterek találkozója kapcsán, az Európai Szakszervezeti Szövetség a magyarországi szakszervezeti konföderációkkal közösen Euro-Demonstrációt szervez 2011. április 9-én, 14 órakor Budapesten.

A demonstrációra Európa minden szegletébõl több ezer munkavállalót várunk, hogy közösen mondjunk nemet a megszorításokra, és igent a munkahelyteremtésre és növekedésre. A rendezvény idõzítésének célja, hogy minél nagyobb nyomást gyakoroljunk Európa pénzügyminisztereire és a nemzeti bankok vezetõire.

Az Európai Demonstráció Budapestet megelõzõen már több nagyvárosban sikeresen került megrendezésre, így Portóban, Barcelonában, Nizzában, Rómában, Strasbourgban és Brüsszelben. Most Budapesten a sor, hogy a munkavállalók szervezetten, nagy tömegekben mutassák meg magukat és álljanak ki a jogaikért.

Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) 82 nemzeti szakszervezeti konföderáció és 12 európai szakszervezeti konföderáció szövetsége, amely összesen mintegy 45 millió munkavállalót képvisel Európában.

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 08:32
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75