Kezdölap arrow Hírek arrow Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten
Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten
2011. March 02.

Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten

Az Európai Unió Tanácsának Magyar elnöksége és az április 8-9-én Budapesten megrendezésre kerülő pénzügyminiszterek találkozója kapcsán, az Európai Szakszervezeti Szövetség a magyarországi szakszervezeti konföderációkkal közösen Euro-Demonstrációt szervez 2011. április 9-én, 14 órakor Budapesten.

A demonstrációra Európa minden szegletéből több ezer munkavállalót várunk, hogy közösen mondjunk nemet a megszorításokra, és igent a munkahelyteremtésre és növekedésre. A rendezvény időzítésének célja, hogy minél nagyobb nyomást gyakoroljunk Európa pénzügyminisztereire és a nemzeti bankok vezetőire.

Az Európai Demonstráció Budapestet megelőzően már több nagyvárosban sikeresen került megrendezésre, így Portóban, Barcelonában, Nizzában, Rómában, Strasbourgban és Brüsszelben. Most Budapesten a sor, hogy a munkavállalók szervezetten, nagy tömegekben mutassák meg magukat és álljanak ki a jogaikért.

Az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) 82 nemzeti szakszervezeti konföderáció és 12 európai szakszervezeti konföderáció szövetsége, amely összesen mintegy 45 millió munkavállalót képvisel Európában.

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 18:41
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75