Kezdölap
Jelöltek beküldése
2011. January 31.

FTSZ Választás 2011

2011. február 16.-ai Küldöttgyûlésen új tisztségviselõk megválasztása is napirendre kerül.

  • A Vezetõ Testületben hat poszt szabadul fel

  • A Felügyelõ Bizottságban egy poszt üresedett meg. (FB. Elnök)

Az Alapszabályunk értelmében háromfõs Jelölõ Bizottság alakul:


61.§. Jelölõ Bizottság:
- 3 tagú testület. Tagjait a VT (1fõ), a FB (1fõ), és a Tanácsadó Testület választja meg. A Jelölõ Bizottság tagjai nem tölthetnek be tisztséget a VT-ben és a FB-ban.
- Feladata: Jelöltek kiválasztása valamennyi személyi kérdésben. Kötelessége a jelöltek Nyilatkozata alapján az elõzetes összeférhetetlenség megállapítása, és ennek megállapításáról a Kgy tájékoztatása.
- Üléseit általában 3 évenként, illetve szükség szerint tartja, az Elnök összehívására.

Kérjük az Alapszervezeteket és a tagságot, hogy a tisztségviselõi jelöltjeiket, mihamarabb eljuttatni szíveskedjenek a szakszervezeti irodába levélben, vagy e-mailen.

(Cím: Bp. 1081 Dologház utca 1., Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )

A jelöltektõl kérünk egy nyilatkozatot, hogy a jelölést elfogadja, továbbá egy szakmai önéletrajzot és ha megoldható egy fotót (lehetõleg igazolványkép , digitális formában). Minden jelölt készíthet a tagság felé egy bemutatkozó írást, amit kihelyezünk a www.ftsz.hu oldalra és az FTP belsõ tájékoztatójába, valamint e-mailen eljuttatjuk minden tûzõrséghez és fõosztályra, ahol a faliújságra lesz kitûzve.

A február 16.-ai Küldöttgyûlésen a tisztségviselõk megválasztása az FTSZ alapszabálya szerint történik. (www.ftsz.hu/Jogi/Alapszabály)


Budapest 2011.01.31.

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 01:57
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75