Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Jelöltek beküldése
Jelöltek beküldése
2011. January 31.

FTSZ Választás 2011

2011. február 16.-ai Küldöttgyűlésen új tisztségviselők megválasztása is napirendre kerül.

  • A Vezető Testületben hat poszt szabadul fel

  • A Felügyelő Bizottságban egy poszt üresedett meg. (FB. Elnök)

Az Alapszabályunk értelmében háromfős Jelölő Bizottság alakul:


61.§. Jelölő Bizottság:
- 3 tagú testület. Tagjait a VT (1fő), a FB (1fő), és a Tanácsadó Testület választja meg. A Jelölő Bizottság tagjai nem tölthetnek be tisztséget a VT-ben és a FB-ban.
- Feladata: Jelöltek kiválasztása valamennyi személyi kérdésben. Kötelessége a jelöltek Nyilatkozata alapján az előzetes összeférhetetlenség megállapítása, és ennek megállapításáról a Kgy tájékoztatása.
- Üléseit általában 3 évenként, illetve szükség szerint tartja, az Elnök összehívására.

Kérjük az Alapszervezeteket és a tagságot, hogy a tisztségviselői jelöltjeiket, mihamarabb eljuttatni szíveskedjenek a szakszervezeti irodába levélben, vagy e-mailen.

(Cím: Bp. 1081 Dologház utca 1., Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )

A jelöltektől kérünk egy nyilatkozatot, hogy a jelölést elfogadja, továbbá egy szakmai önéletrajzot és ha megoldható egy fotót (lehetőleg igazolványkép , digitális formában). Minden jelölt készíthet a tagság felé egy bemutatkozó írást, amit kihelyezünk a www.ftsz.hu oldalra és az FTP belső tájékoztatójába, valamint e-mailen eljuttatjuk minden tűzőrséghez és főosztályra, ahol a faliújságra lesz kitűzve.

A február 16.-ai Küldöttgyűlésen a tisztségviselők megválasztása az FTSZ alapszabálya szerint történik. (www.ftsz.hu/Jogi/Alapszabály)


Budapest 2011.01.31.

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 08:58
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75