Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Illetménykoncepció
Illetménykoncepció
2010. November 23.

Levél Dr. Tóth László gazdasági és informatikai helyettes államtitkár részére

Szakszervezetünk nem tudta értékelni a kormányoldaltól kapott, 2012-es illetménykoncepcióra vonatkozó ajánlatot, mert a kapott kiegészítő táblázat hibás. Ezt a november 17.-én megtartott szakértői egyeztetésen államtitkár úrnak jeleztük, de az ígérettel szemben szakszervezetünk nem kapta meg a helyes táblázatot, így az illetménykoncepciót értékelni nem tudjuk. Erről államtitkár urat levélben is tájékoztattuk.


BELÜGYMINISZTÉRIUM

Dr. Tóth László Úr

gazdasági és informatikai helyettes államtitkár

részére!

BUDAPEST


Tisztelt államtitkár úr!

A november 17.-én megtartott szakértői egyeztetésen államtitkár úr kérte a szakszervezeteket, hogy írásban véleményezzék a 2012-es bevezetésű illetménykoncepciót.

A szakértői egyeztetésen szakszervezetünk képviseletében Murai László arról tájékoztatta államtitkár urat, hogy a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete olyan kiegészítő táblázatot kapott meg előző nap (november 16.-án), amely hibás. Murai László kérte az államtitkár úrtól, hogy a javított táblázatokat szíveskedjenek megküldeni a szakszervezetünknek.

Ezúton tájékoztatom arról, hogy szakszervezetünk ezidáig nem kapta meg a javított táblázatokat, sem a Belügyminisztériumtól, sem pedig az OKF-től.

A táblázatok hiányában szakszervezetünk nem tudja véleményezni a 2012-es illetmény koncepciót.


Budapest 2010.11.23.


Tisztelettel:


Nagy Gábor sk.

elnök

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 09:18
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75