Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Pénzügyi arrow Generali-Providencia Biztosító kedvezménye
Generali-Providencia Biztosító kedvezménye
2010. November 03.
Tisztelt tagság!
Tájékoztatjuk, hogy a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. között  2009 novemberében létrejött együttműködés továbbra is  előnyös lehetőséget kínál fel Önnek! Az ajánlat, az Önnel egy háztartásban élő közeli hozzátartozókra is vonatkozik.
Az együttműködés alapján biztosított kedvezményt interneten vagy telefonon keresztül, a VIP partnerazonosító birtokában, az alábbiakban meghatározott módon veheti igénybe.
Tájékozódjon, számítsa ki kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása díját a Generali weboldalán, a www.generali.hu/viptarifa oldalon, és vegye igénybe a szolgáltatás előnyeit Nyissa meg az internet böngészőjét és látogasson el a Generali weboldalán található „Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díjszámítás és biztosításkötés VIP partnerek” című oldalra. Adja meg a 10 karakterből álló VIP partner-azonosító kódját és kattintson a belépés gombra. Ha a kódot helyesen írta be, ügyelve a kis és nagybetűkre, akkor megjelenik a Díjszámítási alapadatok oldal, ahol az ott leírtak szerint megkezdhető a díjszámítás. Az adatok megadása után a díjszámító program díjat kalkulál és a kalkulált összeg alapján eldöntheti, hogy megfelelő-e Önnek a Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díja. A díjszámítás elvégzése azonban még nem jelent szerződéskötési szándékot.
Amennyiben megfelel a díj, és úgy dönt, hogy a Generali kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását megköti, akkor a Díjszámítási eredmények című oldal alján kattintson a „Biztosítás megkötése” jelölésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a kedvezmény csak ezen az internetes oldalon vehető igénybe.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben a biztosítási szerződést olyan személy köti meg a Generali honlapján, illetve a megadott telefonszámon keresztül, aki nem az aki Önnel egy háztartásban élő közvetlen hozzátartozója, úgy a Generali jogosult a biztosítási szerződés díját a valós adatokkal (VIP tarifa kedvezmény figyelembe vételének mellőzésével) alkalmazott díjtarifának megfelelően, a szerződéskötés időpontjára visszamenő hatállyal módosítani, a felelősség és a biztosítási díjkülönbözet megfizetésének kötelezettsége a kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevő személyt terheli!
Fontos abban az esetben, ha a szerződését évfordulós váltás miatt köti meg, jelenlegi biztosítójához felmondásának az évforduló előtt 30 nappal be kell érkeznie. Ha az előző biztosítását ily módon szabályosan nem mondja fel, a felajánlott lehetőséggel nem tud élni.
Reméljük, hogy a Generali-Providencia Biztosítóval kötött együttműködési megállapodásunk az Ön számára is kedvező lehetőségeket biztosít, és hozzájárul biztosításokkal kapcsolatos anyagi terheinek csökkentéséhez.
A Szerződés kötéshez szükséges VIP-partnerkódot  az FTSZ irodán személyesen, vagy az +36 /1-459-24-88 telefonszámon lehet kérni.
Bármilyen kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban, kérem keressem meg a Biztosító kapcsolattartóját.

A közvetítő neve: Erdős Ádám
Telefonszám: 0620-5269676
 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 18:18
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75