Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Generali-Providencia Biztosító kedvezménye
Generali-Providencia Biztosító kedvezménye
2010. November 03.
Tisztelt tagság!
Tájékoztatjuk, hogy a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete és a Generali-Providencia Biztosító Zrt. között  2009 novemberében létrejött együttmûködés továbbra is  elõnyös lehetõséget kínál fel Önnek! Az ajánlat, az Önnel egy háztartásban élõ közeli hozzátartozókra is vonatkozik.
Az együttmûködés alapján biztosított kedvezményt interneten vagy telefonon keresztül, a VIP partnerazonosító birtokában, az alábbiakban meghatározott módon veheti igénybe.
Tájékozódjon, számítsa ki kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítása díját a Generali weboldalán, a www.generali.hu/viptarifa oldalon, és vegye igénybe a szolgáltatás elõnyeit Nyissa meg az internet böngészõjét és látogasson el a Generali weboldalán található „Kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítás díjszámítás és biztosításkötés VIP partnerek” címû oldalra. Adja meg a 10 karakterbõl álló VIP partner-azonosító kódját és kattintson a belépés gombra. Ha a kódot helyesen írta be, ügyelve a kis és nagybetûkre, akkor megjelenik a Díjszámítási alapadatok oldal, ahol az ott leírtak szerint megkezdhetõ a díjszámítás. Az adatok megadása után a díjszámító program díjat kalkulál és a kalkulált összeg alapján eldöntheti, hogy megfelelõ-e Önnek a Generali kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítás díja. A díjszámítás elvégzése azonban még nem jelent szerzõdéskötési szándékot.
Amennyiben megfelel a díj, és úgy dönt, hogy a Generali kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítását megköti, akkor a Díjszámítási eredmények címû oldal alján kattintson a „Biztosítás megkötése” jelölésre. Felhívjuk figyelmét, hogy a kedvezmény csak ezen az internetes oldalon vehetõ igénybe.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy amennyiben a biztosítási szerzõdést olyan személy köti meg a Generali honlapján, illetve a megadott telefonszámon keresztül, aki nem az aki Önnel egy háztartásban élõ közvetlen hozzátartozója, úgy a Generali jogosult a biztosítási szerzõdés díját a valós adatokkal (VIP tarifa kedvezmény figyelembe vételének mellõzésével) alkalmazott díjtarifának megfelelõen, a szerzõdéskötés idõpontjára visszamenõ hatállyal módosítani, a felelõsség és a biztosítási díjkülönbözet megfizetésének kötelezettsége a kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevõ személyt terheli!
Fontos abban az esetben, ha a szerzõdését évfordulós váltás miatt köti meg, jelenlegi biztosítójához felmondásának az évforduló elõtt 30 nappal be kell érkeznie. Ha az elõzõ biztosítását ily módon szabályosan nem mondja fel, a felajánlott lehetõséggel nem tud élni.
Reméljük, hogy a Generali-Providencia Biztosítóval kötött együttmûködési megállapodásunk az Ön számára is kedvezõ lehetõségeket biztosít, és hozzájárul biztosításokkal kapcsolatos anyagi terheinek csökkentéséhez.
A Szerzõdés kötéshez szükséges VIP-partnerkódot  az FTSZ irodán személyesen, vagy az +36 /1-459-24-88 telefonszámon lehet kérni.
Bármilyen kérdése merül fel a fentiekkel kapcsolatban, kérem keressem meg a Biztosító kapcsolattartóját.

A közvetítõ neve: Erdõs Ádám
Telefonszám: 0620-5269676
 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Jelenleg 5 vendég online
Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 05:22
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75