Kezdölap arrow Kedvezmények arrow Kereskedelem arrow Ofotért kedvezmény
Ofotért kedvezmény
2010. September 28.

Fotex – Ofotért Optikai és Fotócikk Kereskedelmi Kft. és a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság között 2010. augusztus 25-én együttműködési megállapodás került aláírásra.

A megállapodásban az Ofotért vállalja, hogy a személyi állomány tagja (hivatásos és közalkalmazotti állomány), valamint az állományból nyugdíjba vonult kollégák részére szemüveg-vásárlási kedvezményt nyújt, szemüvegkeret és szemüveglencse együttes vásárlása esetén, az alábbiak szerint:


I. kategória: „Fire 1”

1 darab szemüvegkeret, legfeljebb bruttó 6.990,-Ft-os értékhatárig történő választása és abba 1 pár Ofotért Classic műanyag szemüveglencse (bruttó 4.980,Ft/pár + 1.000,-Ft becsiszolási díj) választása esetén összesen bruttó 7.000,-Ft-ért készít egyfókuszú szemüveget.


II. kategória: „Fire 2”

1 db keret és 1 pár egyfókuszú műanyag lencse, vagy Office típusú munka-szemüveglencse, tetszőleges szolgáltatással, legfeljebb „B” színezéssel megvásárolható 25%-os kedvezménnyel.


A kedvezmények igénybevételére a mellékletben feltüntetett üzletekben van lehetőség, azzal, hogy a 7.000,-Ft-os szemüveget a Vision Express boltjaiban nem lehet megrendelni.

 

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

- szakorvosi vizsgálaton felírt külső vény megléte (FTP Humán Főosztály Egészségügyi Osztály szemész szakorvosa vagy külső szakorvos által felírt vény)

- szolgálati igazolvány, munkáltatói igazolvány vagy nyugdíjas igazolvány felmutatása,

- FTP által kiadott, egyedi azonosítóval rendelkező „Igazolás szemüveg vásárláshoz” megnevezésű igazolás bemutatása.

 

 

A fenti igazolást a Humán Főosztály munkatársai állítják ki. Az igazolás átvételére
— mivel a dokumentum nyilvántartása szigorú számadással történik — csak személyesen kerülhet sor.

A szemüveget előleg megfizetésével kell megrendelni, az átvételkor a fennmaradó összeget készpénzzel vagy bankkártyával kell megfizetni, melyről az Ofotért az FTP nevére és címére szóló ÁFÁ-s számlát állít ki. A számla alapján van lehetőség a belügyminiszter irányítása alatt álló fegyveres szervek hivatásos állományú tagjai fogpótlással kapcsolatos költségtérítéséről és a szemüvegtérítés egyes kérdéseiről szóló 1/1998. (I.16.) BM rendelet alapján a Fővárosi Tűzoltóparancsnokságtól igényelhető szemüvegtérítés benyújtására.

Jelen tájékoztatóm mellékleteként megküldöm az Ofotért Kft-vel aláírt együttműködési megállapodás, valamint a kedvezményt biztosító Ofotért és Vision Express boltok listáját.


Kérem, hogy fentiekről a személyi állományt tájékoztatni szíveskedjék.


 

Budapest, 2010. szeptember 17.


Image

 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 01:33
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75