Kezdölap arrow FTSZ arrow Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérőrnagy úrnak
Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérőrnagy úrnak
2010. June 15.

Magyar Tűzoltó Szövetség

Budapest

Tisztelt Elnök Úr!

A Kormányzati Koordinációs Bizottság elnökeként ezúton fejezem ki személyes köszönetemet az árvízi védekezésében közreműködő munkatársainak.


A hazánk több térségét sújtó árvíz ellen küzdelmében résztvevő vízügyi és polgári védelmi szakemberek, rendőrök, tűzoltók, katonák, pénzügyőrök, a büntetés-végrehajtásában dolgozók, polgárőrök kiváló teljesítményt nyújtottak. Állóképességből, szakmai hozzáértéséből, emberségből és segítőkészségből jól vizsgáztak.

Összetett, lelkileg és fizikailag egyaránt embert próbáló feladat volt egyszerre visszafogni a vizet, segíteni a mentésben, nyugtatni a kétségbe esett, otthonaikért aggódó családokat. Fegyelmezett munkájukkal megelőzték a még súlyosabb károk kialakulását, a még nagyobb veszteségeket.

Helytállásukért nem csupán az ottani emberek hálásak. Teljesítményüket elismeri a Kormány és az egész magyar közvélemény.

A fentiek alapján kérem, hogy a teljes személyi állomány előtt tolmácsolja köszönetemet az árvízi védekezésben tanúsított helytállásért, és kiemelt helyen jelentesse meg a szervezet belső internetes oldalain vagy szakmai folyóirataiban.

Budapest, 2010. június 15.

Üdvözlettel:

Dr. Pintér Sándor

Nagyobb kép

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 05:18
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1134
Linkek: 75