Kezdölap arrow FTSZ arrow Levelek arrow Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérõrnagy úrnak
Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérõrnagy úrnak
2010. June 15.

Magyar Tûzoltó Szövetség

Budapest

Tisztelt Elnök Úr!

A Kormányzati Koordinációs Bizottság elnökeként ezúton fejezem ki személyes köszönetemet az árvízi védekezésében közremûködõ munkatársainak.


A hazánk több térségét sújtó árvíz ellen küzdelmében résztvevõ vízügyi és polgári védelmi szakemberek, rendõrök, tûzoltók, katonák, pénzügyõrök, a büntetés-végrehajtásában dolgozók, polgárõrök kiváló teljesítményt nyújtottak. Állóképességbõl, szakmai hozzáértésébõl, emberségbõl és segítõkészségbõl jól vizsgáztak.

Összetett, lelkileg és fizikailag egyaránt embert próbáló feladat volt egyszerre visszafogni a vizet, segíteni a mentésben, nyugtatni a kétségbe esett, otthonaikért aggódó családokat. Fegyelmezett munkájukkal megelõzték a még súlyosabb károk kialakulását, a még nagyobb veszteségeket.

Helytállásukért nem csupán az ottani emberek hálásak. Teljesítményüket elismeri a Kormány és az egész magyar közvélemény.

A fentiek alapján kérem, hogy a teljes személyi állomány elõtt tolmácsolja köszönetemet az árvízi védekezésben tanúsított helytállásért, és kiemelt helyen jelentesse meg a szervezet belsõ internetes oldalain vagy szakmai folyóirataiban.

Budapest, 2010. június 15.

Üdvözlettel:

Dr. Pintér Sándor

Nagyobb kép

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 10:38
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75