Kezdölap arrow Hírek arrow FTSZ Hírek arrow Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérőrnagy úrnak
Pintér Sándor levele Dr. Bende Péter vezérőrnagy úrnak
2010. June 15.

Magyar Tűzoltó Szövetség

Budapest

Tisztelt Elnök Úr!

A Kormányzati Koordinációs Bizottság elnökeként ezúton fejezem ki személyes köszönetemet az árvízi védekezésében közreműködő munkatársainak.


A hazánk több térségét sújtó árvíz ellen küzdelmében résztvevő vízügyi és polgári védelmi szakemberek, rendőrök, tűzoltók, katonák, pénzügyőrök, a büntetés-végrehajtásában dolgozók, polgárőrök kiváló teljesítményt nyújtottak. Állóképességből, szakmai hozzáértéséből, emberségből és segítőkészségből jól vizsgáztak.

Összetett, lelkileg és fizikailag egyaránt embert próbáló feladat volt egyszerre visszafogni a vizet, segíteni a mentésben, nyugtatni a kétségbe esett, otthonaikért aggódó családokat. Fegyelmezett munkájukkal megelőzték a még súlyosabb károk kialakulását, a még nagyobb veszteségeket.

Helytállásukért nem csupán az ottani emberek hálásak. Teljesítményüket elismeri a Kormány és az egész magyar közvélemény.

A fentiek alapján kérem, hogy a teljes személyi állomány előtt tolmácsolja köszönetemet az árvízi védekezésben tanúsított helytállásért, és kiemelt helyen jelentesse meg a szervezet belső internetes oldalain vagy szakmai folyóirataiban.

Budapest, 2010. június 15.

Üdvözlettel:

Dr. Pintér Sándor

Nagyobb kép

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 22:53
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75