Kezdölap arrow Hírek arrow ÁÉT arrow ÁÉT 2010.03.31.-ei jegyzőkönyv
ÁÉT 2010.03.31.-ei jegyzőkönyv
2010. April 23.

JEGYZŐKÖNYV az Ágazati Érdekegyeztető Tanács2010. március 31-én megtartott üléséről

Dr. Bárdos Judit asszony, főtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, levezető elnök:


Tisztelt Hölgyeim és Uraim, tisztelt Érdekegyeztető Tanács! Egy óra elmúlt, a mai Ágazati Érdekegyeztető Tanács ülését 13 órára hívta össze az önkormányzati miniszter, ezért a mai ülésünket megkezdjük. Előttetek állnak a napirendi pontok, ránéztem a munkáltatói oldal képviselőire. 

Azt hiszem, hogy azokkal a napirendi pontokkal kell kezdeni, akiknek az előadója itt van. Ez pedig az 1. napirendi pont, illetve az 5. és a 6. napirendi pont. Merem remélni, hogy időközben megérkeznek azok a hölgyek, urak, igen felelős köztisztviselők, akiknek a pontos időnek mindig ugyanannyinak kell lenni, mint a másik oldalnak is. Megkérdezem a munkavállalói oldalt, hogy van-e napirend előtt valakinek valamilyen hozzászólalása?

Simon Tamás úr, főtitkár, Ifjúsági és Sportminisztériumi és a Minisztériumhoz Tartozó Költségvetési Szervek Szakszervezete:

Egyetlen problémám van, ha az egyebekben van valakinek olyan, ami minket érint, akkor azt beszéljük meg, az egyes után elmennék, mert combnyaktörést szenvedtem, már a végén vagyok, még nem dolgozom, de emiatt bejöttem, mert -.

Dr. Bárdos Judit asszony, főtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, levezető elnök:

Ezt mindenki tolerálja.

.......


Teljes jegyzőkönyv (pdf)

 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 19:11
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75