Kezdölap arrow Hírek arrow ÁÉT arrow ÁÉT 2010.03.31.-ei jegyzõkönyv
ÁÉT 2010.03.31.-ei jegyzõkönyv
2010. April 23.

JEGYZÕKÖNYV az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács2010. március 31-én megtartott ülésérõl

Dr. Bárdos Judit asszony, fõtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, levezetõ elnök:


Tisztelt Hölgyeim és Uraim, tisztelt Érdekegyeztetõ Tanács! Egy óra elmúlt, a mai Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács ülését 13 órára hívta össze az önkormányzati miniszter, ezért a mai ülésünket megkezdjük. Elõttetek állnak a napirendi pontok, ránéztem a munkáltatói oldal képviselõire. 

Azt hiszem, hogy azokkal a napirendi pontokkal kell kezdeni, akiknek az elõadója itt van. Ez pedig az 1. napirendi pont, illetve az 5. és a 6. napirendi pont. Merem remélni, hogy idõközben megérkeznek azok a hölgyek, urak, igen felelõs köztisztviselõk, akiknek a pontos idõnek mindig ugyanannyinak kell lenni, mint a másik oldalnak is. Megkérdezem a munkavállalói oldalt, hogy van-e napirend elõtt valakinek valamilyen hozzászólalása?

Simon Tamás úr, fõtitkár, Ifjúsági és Sportminisztériumi és a Minisztériumhoz Tartozó Költségvetési Szervek Szakszervezete:

Egyetlen problémám van, ha az egyebekben van valakinek olyan, ami minket érint, akkor azt beszéljük meg, az egyes után elmennék, mert combnyaktörést szenvedtem, már a végén vagyok, még nem dolgozom, de emiatt bejöttem, mert -.

Dr. Bárdos Judit asszony, fõtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete, levezetõ elnök:

Ezt mindenki tolerálja.

.......


Teljes jegyzõkönyv (pdf)

 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 20:11
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75