Kezdölap arrow Hírek arrow FTSZ Hírek arrow Az FTSZ 2.7 millós támogatása
Az FTSZ 2.7 millós támogatása
2010. April 02.

A 2010 február 23.-án megtartott Küldöttgyûlés megszavazta, hogy az FTP által szervezett Tûzoltó Majálist 2.7milló forinttal támogatja. A támogatást úgy biztosítjuk, hogy az FTP-nek nem kell átutalni a második félévi munkaidõ kedvezmény megváltására szánt összeget.


Részlet a Küldöttgyûlés jegyzõkönyvébõl:

"A május 4-i Tûzoltónapi” majálist csak szponzorok segítségével tudjuk megtartani.

A Szakszervezet 2009.évi második félévi munkaidõ kedvezmény megváltása még kérelmemre nem került átutalásra, az összeg 2,7 millió forint, a rendezvény megfelelõ szintû lebonyolítására ezt a pénzösszeget felajánlanák, és ehhez kérném a Küldöttgyûlés egyetértését, szavazatát.

2,7 millió forint felajánlása egyhangúlag elfogadva

A levezetõ elnök megkérdezi a vendégeket, hogy szándékoznak e hozzászólni?

Dr.Bende Péter vez.õrn.FTP Pk. hozzászólása:-megszorítások éve, majális nélkül,tartották a tervet, vizsgálják a tervet, mert igény van a majálisra megköszöni a szakszervezet felajánlását"

Várunk mindenkit a rendezvényre!

 

Tûzoltó Majális

A Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság 2010. május 9-én 8.30 órától 16 óráig rendezi meg tûzoltók napja alkalmából a Városligetben, a Liezen Mayer sétány - Paál László sétány - Vajdahunyad sétány által körülhatárolt szabad területen nagyszabású, nagy tömegeket megmozgató Tûzoltó Majálisát.
A rendezvényt színes, tartalmas programok töltik ki: tûzoltó gépjármûvek felvonulása, a Központi Tûzoltózenekar koncertje, változatos gyermekprogramok, vetélkedõk, tûzoltósági programok, vendégmûvészek fellépései.

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 23:48
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75