Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Segítsünk!
Segítsünk!
2010. March 27.

Van egy rákkal küzdõ, SOKUNK ÁLTAL ISMERT 39 éves barátunk, 3 gyermekkel (bölcsis, kisiskolás), iszonyatos anyagi helyzetbe kerültek a betegség miatt. Szeretnénk nekik segíteni, ezért várom azok jelentkezését, akiknek van valami jó ötletük.


De csak térítésmentesen!!! Gondolok itt pld., ha szobatiszta lett a gyermeked és megmaradt pár pelus (2 éves a kislány), vagy a 4. osztályos fiúnak való ruhát adnátok, vagy valaki ismer olyat, aki akár egy zsák krumplit, hagymát … tartós élelmiszert, tisztasági szereket, vitaminokat stb. .. adna nekik ingyen. Privátba megadom a pontos címet és telefonszámot vagy a bankszámla számukat. Természetesen orvosi papírokkal tudják igazolni a betegséget, illetve (ha úgy alakul) aki meglátja, annak nem kell semmit mondani…..

Tolókocsiban, önmagát ellátni képtelenül él az apuka, biztosan sokan ismeritek is! Az anyuka hatalmas lelki és fizikai erõvel látja el az egész családot. Õt is nagyon féltjük, mert nagy teher nehezedik most rá…. Jelenleg nem Dunakeszin laknak, de készülnek visszaköltözni. Várom a jó ötleteket!! Deutérium-mentes vízre is nagy szükségük lenne!

Õk soha nem fognak kérni semmit, ez biztos! Ezért próbálunk így valamit elérni. Szállításban tudok segíteni!!!!

06/70-459-4528.
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 19:42
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75