Kezdölap arrow Hírek arrow ÁÉT arrow ÁÉT HUM/94/12/2009.
ÁÉT HUM/94/12/2009.
2010. March 03.

JEGYZŐKÖNYV

az Ágazati Érdekegyeztető Tanács

2009. december 16-án megtartott rendkívüli üléséről


 

Jauernik István úr, ÖM államtitkára, levezető elnök:

Köszöntöm az érdekegyeztető tanács mai ülésén megjelenteket, az ülést megnyitom. A kiküldött napirendi pontokat javaslom megtárgyalásra. Kérdezem, hogy ezzel egyetértenek? Úgy látom, hogy igen. Más javaslat nem volt.

Még egyszer szeretnék elnézést kérni a múlt heti tanácsülés meghiúsulásáért. Múlt héten, úgy tudom, mindenki tudja, hogy késve, de visszaérkeztem, és akkor egy informális beszélgetést folytattunk ezekről az ügyekről. Most viszont hivatalosan tudjuk a napirendeket megtárgyalni. Napirend előtt kér-e valaki szót, kíván-e valaki bejelentéssel élni? Úgy látom, hogy nem.

A minisztériumi oldalon volt, akinek engedélyeztem, hogy most ne jöjjön, és én képviselem az ÖGF-et. Pénzügyi itt van. Szerintem tudjuk végezni a munkát, ha fölmerül majd kérdés, akkor azt menet közben fogjuk rendezni.

Ugyanazok a napirendi pontjaink vannak, mint a múltkor. Elsőként tárgyaljuk meg a foglalkoztatottak béren kívüli juttatásainak szabályozása 2010. évi alakulását. Nincs odaírva, hogy ki az előterjesztő, akkor az én vagyok? …

A különféle státuszban lévő foglalkoztatottaknak megfelelően különböző szabályozás kell, hogy készüljön. A múlt héten aki itt volt, annak átnyújtottuk a kormányrendeletet. Ismereteim szerint még a Magyar Közlönyben mai napig nem jelent meg a végső formája. Az anyag, amit átadtunk, a Kormányülés előtti állapot volt, jelentős érdemi változás nem várható rajta. Itt legfeljebb pontosítás volt az, ami átment. … Bocsánat, nem a 140-eset, a cafetéria kormányrendelet. Itt odaadtuk mindenkinek.


2009.11.25-i ÁÉT ülés napirendi pontjaira javaslat (pdf)

A teljes jegyzőkönyv (2009.12.16) letölthető: innen (pdf)
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 20:06
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75