Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Egy éve értünk sugároz a Trádió
Egy éve értünk sugároz a Trádió
2009. October 06.

Október 2.-án ünnepelte születésnapját a Trádió. Egy éve kezdték el sugározni a tûzoltókról és a mentõsökrõl szóló rádióadásukat.
A minap voltszerencsém ellátogatni a Trádió stúdióba mint meghívott vendég. Annyira megtetszett a rádiózás gondoltam én is kipróbálom. Megbeszéltem egy találkozót Marosi Antallal a Trádió fõszerkesztõjével, hogy meséje el hogyan kell egy ilyen rádiót létrehozni és mûködtetni.


Hosszas beszélgetésünk alatt megtudtam, hogy rengeteg pénz és lelkesedés kell csupán hozzá, na persze nem árt több éves rádiós tapasztalat sem. Akkor döbbentem meg igazán, amikor elmesélte, hogy a havi költsége súlyos százezrekbe kerül, amit támogatók és reklámbevételekbõl tud csak nagy nehezen összeszedni. Kérdeztem én hogy a tûzoltóságok és a Mentõ Szolgálat mennyit ad ebbe a kasszába? Közölte, hogy a kiküldött levelekre még választ sem kapott! 

Kérdezem és, mint tûzoltó, és szakszervezetei vezetõségi tag, hogy miért nem támogatjuk az egyetlen olyan médiumot ami: politika mentes, aktuális, közvetlen, és a TÛZOLTÓ SZAKMÁNKRÓL tehát rólunk szól, vagy inkább ÉRTÜNK szól!!!! 

Régóta figyelem a mûsorokat és nem tudnék olyan esetet, hogy akár célzást tettek volna a testületünk ellen, sõt! A szakszervezetek is sokat köszönhetnek a Trádiónak, hiszen többször biztosítottak adásidõt a számunkra is, ahol elmondhattuk a szakszervezetünk ténykedését és a tûzoltók problémáit is. Most viszont úgy érzem, hogy a Trádiónak vannak problémái, próbáljunk most mi segíteni!

Arra buzdítok minden tûzoltó kollégámat, hogy legalább mi köszönjük meg a Trádió összes munkatársának, hogy kitartott eddig mellettünk, és sok támogatót és boldog szülinapot kívánunk nekik a következõ évekre!

A köszönõ leveleket a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre küldjétek!

Köszönettel: Murai László VT

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 04:48
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75