Kezdölap arrow Hírek arrow ÁÉT arrow HUM/95/2009. JEGYZŐKÖNYV
HUM/95/2009. JEGYZŐKÖNYV
2009. March 03.

JEGYZŐKÖNYV

az Ágazati Érdekegyeztető Tanács

2009. január 28-án megtartott üléséről

 

Jauernik István úr, ÖM államtitkára, levezető elnök:

Üdvözlöm az Ágazati Érdekegyeztető Tanács ülésén megjelent hölgyeket, urakat. Javaslom, hogy kezdjük meg a mai ülést, mert a terem még ma este más célt is fog szolgálni. Ezt nem fenyegetésképpen mondom, hogy be kell fejeznünk a megbeszélést, de jó lenne, ha nem kellene másik termet keresnünk.

Mai ülésünk az első ülés 2009-ben, ezért talán még így január végén is szabad azt mondani, hogy mindenkinek nagyon sikeres, boldog Új Évet kívánok!

Akkor egy technikai rész, aki nem találkozott még Komlósi Gábor úrral, hadd mutassam be, int az Önkormányzati Minisztérium Sajtó- és Kommunikációs Főosztály vezetőjét. Szerintem a többiekkel, nem tudom Szittáné volt már itt, találkoztak. Úgy látom, hogy ezen az oldalon mindenki ismert. Legutóbbi ülésen az a döntés született, hogy most én vezetem a mai ülésünket. Az ülésre 5 napirendi pontot készítettünk elő. Írásban megkapták, tehát még egyszer nem olvasnám föl. Javaslom, hogy ezeket a napirendi pontokat tárgyaljuk meg! Az a „fenyegetés”, amit az elején mondtam, azt jelenti, ha fél 5-ig befejezzük a mai tárgyalást, akkor addig nincs terem-problémánk.

Jauernik István úr, ÖM államtitkára, levezető elnök:

Kezdhetjük ennek megfelelően a munkát? Első napirendi pont: költségvetés …

A teljes jegyzőkönyv megtekintése (pdf)

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 15:15
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75