Kezdölap arrow Hírek arrow RÉF arrow HUM/95/2009. JEGYZÕKÖNYV
HUM/95/2009. JEGYZÕKÖNYV
2009. March 03.

JEGYZÕKÖNYV

az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács

2009. január 28-án megtartott ülésérõl

 

Jauernik István úr, ÖM államtitkára, levezetõ elnök:

Üdvözlöm az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács ülésén megjelent hölgyeket, urakat. Javaslom, hogy kezdjük meg a mai ülést, mert a terem még ma este más célt is fog szolgálni. Ezt nem fenyegetésképpen mondom, hogy be kell fejeznünk a megbeszélést, de jó lenne, ha nem kellene másik termet keresnünk.

Mai ülésünk az elsõ ülés 2009-ben, ezért talán még így január végén is szabad azt mondani, hogy mindenkinek nagyon sikeres, boldog Új Évet kívánok!

Akkor egy technikai rész, aki nem találkozott még Komlósi Gábor úrral, hadd mutassam be, int az Önkormányzati Minisztérium Sajtó- és Kommunikációs Fõosztály vezetõjét. Szerintem a többiekkel, nem tudom Szittáné volt már itt, találkoztak. Úgy látom, hogy ezen az oldalon mindenki ismert. Legutóbbi ülésen az a döntés született, hogy most én vezetem a mai ülésünket. Az ülésre 5 napirendi pontot készítettünk elõ. Írásban megkapták, tehát még egyszer nem olvasnám föl. Javaslom, hogy ezeket a napirendi pontokat tárgyaljuk meg! Az a „fenyegetés”, amit az elején mondtam, azt jelenti, ha fél 5-ig befejezzük a mai tárgyalást, akkor addig nincs terem-problémánk.

Jauernik István úr, ÖM államtitkára, levezetõ elnök:

Kezdhetjük ennek megfelelõen a munkát? Elsõ napirendi pont: költségvetés …

A teljes jegyzõkönyv megtekintése (pdf)

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 19:07
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75