TRádió
2008. September 05.

 

TISZTELT BAJTÁRSAK!


A www.tradio.hu valamennyi munkatársa nevében szeretettel üdvözlünk Benneteket!

Végre szól az a rádió, amely Nektek készült, rólatok szól, értetek van!

A www.tradio.hu egy független, politikamentes rádió. Fenntartása nem terheli sem a mentőszolgálat sem a tűzoltóságok költségvetését.

Célja a tűzoltók és a mentők életének bemutatása, a hallgatók zenei igényeinek kielégítése. A jelenlegi több ezer dalt magába foglaló zenei repertoárunkban minden korosztály megtalálhatja a számára leginkább kedves stílust.
 
Ahhoz azonban, hogy a szeptember elsejétől teljes gőzzel beinduló zenei összeállításunk összhangban legyen a zenei igényitekkel, szükségünk van közreműködésetekre. Várjuk tehát észrevételeiteket az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címre.

A Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre pedig megírhatjátok, hogy kedden, csütörtökön és vasárnap délelőtt 10-11-ig és este 19-20-ig tartó kívánságműsorokban milyen dalokat hallgatnátok legszívesebben. Szerda esténként 20-21 óráig olyan hazai előadókkal beszélgetünk, akikre Ti is kíváncsiak vagytok.

Második legfontosabb célunk a tűzoltók- és mentősök emberi oldalról történő bemutatása. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címünkre olyan vállalkozó szellemű mentősök, és tűzoltók jelentkezését is várjuk, akik szívesen lennének műsorvezetők a TRádióban.

Természetesen nemcsak a rejtett tehetségeknek adunk teret, hanem olyan, a mentésben dolgozók bemutatásának is, akiknek szakmai- és magánélete közmegbecsülésnek örvend. (Vagy egyéb más módon – festészet, zene, irodalom, sport – tiszteletre méltó sikereket ért el.) E tekintetben is számítunk ötleteitekre az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.

Várjuk azokat a valós eseményeken alapuló történeteket, verseket, meséket, novellákat és egyéb publikálható írásokat is, amelyek alkotószellemű bajtársainkhoz köthetők és méltóak arra, hogy a rádió különböző műsoraiban közkinccsé váljanak.

Szeretnénk teret adni a fiatal generációnak is. Ennek érdekében üzemel a TRádió al-rádiójaként (a honlapunkról is elérhető) www.z-radio.hu

Z -rádió
Korosztály: 01-18 év

A gyermekműsor műsorvezetőinek jelentkező tűzoltó és mentős csemetéknek itt kívánunk lehetőséget adni arra, hogy:

a.) Megtalálják saját érzés- és gondolatvilágukat.

b.) Kipróbálhassák rátermettségüket, tehetségüket.

Várjuk jelentkezésedet, érdekes történeteidet, meséidet az Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címre.
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 02:03
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75