Kezdölap arrow FTSZ arrow Hangtár arrow Elit-képzés
Elit-képzés
2007. November 21.

 Figyelem, zsibongást abbahagyni! Csendet, a jó életbe! Ha nem figyeltek, megnézhetitek magatok! Micsoda banda és nem tud uralkodni magán… Még nem vagytok elit. Lehettek még, de itt figyelni kell! Nem érdekel, hogy a pólótoknak milyen a színe! Zöld, kék, sárga, vörös, pöttyös, mindegy! Az üres dumákra én nem vagyok kíváncsi! Azt majd a választóknak szórjátok! Már, ha megéritek, mert ahogyan elnézem ezt az osztályt… Itt és most egyformák vagytok. Aki dolgozni akar, most távozzon! Aki marad, politikus lehet. Ha nem dolgozik!

Image
www.hh.schule.de

Tehát: Dr. Loph Kovich vagyok, a tanszék dékánja. Mint a nevembõl is látszik, komoly területnek vagyok a felkent szakértõje. Magatoktól jöttetek ide, a politikai önvédelem tanszékre, ezért elvárom, hogy nagyon figyeljetek, már csak a saját érdekeitek miatt. Mert ha elvégeztétek az iskolát, már nem leszek veletek, magatokra vagytok utalva, ha meg ügyvédet kell hívni, akkor régen rossz. Vannak példák…

Tudom, fáj, hogy a törvényeket meg kell tanulni. Nem is rátok vonatkozik, mint ahogyan az Alkotmány sem. Tudni azért kell, hogy tudjátok, mire kell hivatkozni! Simán beleléphettek a közepébe az õstermelõi csizmátokkal, a mentelmi jog megvéd minden politikust. A csirkeürülék legfeljebb ott marad. Ti pedig nem takarítók, nem állampolgárok, hanem a hatalom lesztek. A jogban az a fontos, hogy MÁSOKON kérjétek számon. Csak ezért kell ismerni a jogot! Meg persze, ha a Parlamentben „dolgoztok”, úgy alakítjátok, ahogyan nektek jó. Hát ennyit jogról…

Most jön a gazdaság. Nagyon sok pénzrõl beszélünk! Nagyon figyeljetek! Az egzisztenciátok múlik ezen. Tudjátok, alapvetõen öt bevételi forrással számolhattok, plusz a bonusz. Az öt forrás: befolyó adók, ÁFA, vám, eü. pénzek, nyugdíj befizetés. A plusz: Uniós források. Ezekkel számolhattok. Tehát jól kell számolni. Ha egy kicsit kevesebb marad, mint kellene, akkor emeljetek adót, járulékot, ha ez nem tetszik a választóknak, akkor mondjátok azt, hogy õk élték fel a jövõt!

A fizikai tudományok összefoglalása: a pénzügyi csatornák nem a közlekedõedények elve alapján mûködnek. Tévedés az, hogy ha az egyik oldalról a másik oldalra utalunk pénzeszközöket, akkor annyi is érkezik meg. Az anyagmegmaradás törvénye nem alkalmazható a pénzügyekre. Talán úgy lehetne felfogni, mint egy csõhálózatot. Nyilván hallottatok az adhézióról. Ti lesztek a csõhálózat azon része, melyre tapad az áramló anyagból. Remélem értitek!? Adhézió: politikus! Ti lesztek az a közvetítõ közeg, amelyen a pénz egy része a neki szánt helyre érkezhet. Az, hogy mekkora része, már csak rajtatok múlik.

Látom, jól szórakoztok! Sajnos nem fenékig tejfel az ügy. És ha rajtakapnak? Ahá! Már nem röhögtök! Bizony, bizony, ez már komoly dolog. Hmm… Nos, hol a jókedv? Kérem, a helyzet az, hogy védekezni tudni kell, ezért vagytok itt. Tanuljatok, figyeljetek!

Hogyan kell védekezni a vádak ellen? Nézzük: hivatkozzatok egy programra. Olyan nevet választhattok, amelyik érthetetlen. Miért? Mert bármit jelenthet. Ha ez nem jön be, akkor legyen a neve: reform. Nos, ezzel szinte bármit meg lehet magyarázni. Ezt még lehet fokozni a „Magyarsággal”. Ez olyan, mint a piros ász: mindent visz! Látom, van olyan, aki még kételkedik. Vegyétek tudomásul, hogy ha egy politikust tetten érnek egy megfojtott csirkével a kezében, akkor mondja azt, hogy mesterséges légzést adott a szárnyasnak! Egy életmentõnek csak nem nézik a zsebét?! Az már politikai támadás. Ez komoly érv!

Persze, ha innen távoztok, akkor mindenféle színû pólót viseltek. Lesznek viták, más vélemények. De az érdek közös! Adhézió! Ezt nem szabad feledni, mert a torta mérete nem változik, csak a leosztás mértéke. Egyik jön, másik megy. De a zseb mérete változatlan. És az élet olyan, mint a kerék: egyszer fenn, egyszer lenn. Nem szabad kitépni a másik kezébõl a megélhetést, mert utána lehet, hogy ti jöttök! Emlékezzetek: a kerék fordul!

A vizsga elõtt várok mindenkit a konzultációra. Ha kérdeztek, sok trükköt tudok még. Csak tudjátok, mit akartok kérdezni! Cég, holding, alapítvány, kft-alapítás, bármi. A lényeg az, hogy olyan tulajdonotok legyen, amihez formailag semmi közötök nincs. A bevétel persze más téma, de hát ez nyilvánvaló!

Dr. Loph Kovich dékán nevében:
Ördög László
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 09:39
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75