Kezdölap arrow Hírek arrow ÁÉT arrow BÉT 12-21/16/2003.
BÉT 12-21/16/2003.
2003. October 09.
BELÜGYI ÉRDEKEGYEZTETŐ TANÁCS
Szám: 12-21/16/2003.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

A Belügyi Érdekegyeztető Tanács 2003. október 9-én
megtartott üléséről

Pál Tibor úr, politikai államtitkár, levezető elnök:
Tisztelt Hölgyeim és Uraim. Tisztelt BÉT. Érzékelhetően sok feladatunk van a mai napra és érzékelhetően nagyon nagy szükségünk lesz arra, hogy a megfelelő toleranciával tudjuk ezt végigtárgyalni és érzékelhető, hogy nagyon egymásra vagyunk utalva sok kérdésben. Azt gondolom, hogy az előttünk álló hónapok azok olyan tárgyalásokat igényelnek, ami valóban egy olyan együttműködést mutat, mint ahogy az az elmúlt időszakban a BÉT ülésen többször is megtörtént. A kiküldött meghívóban szereplő napirendeket javaslom a mai BÉT ülésen megtárgyalni. Kérdezem, hogy van-e valakinek ehhez kiegészítése vagy módosító javaslata? Parancsoljon.

Bárdos Judit asszony, főtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete:
A munkavállalói oldal nevében beszélek. A munkavállalói oldal nevében kérem, hogy a 4-es, 5-ös napirendi pontot napirend előtt szeretnénk megtárgyalni, plusz az „egyebekből” a határőrhallgatók ruhával való ellátásának a kérdését. Szeretném a munkavállalói oldal véleményét közölni a napirendi pontokkal kapcsolatban, és egyben kérem a továbbiakban nem tárgyalni a kérdést. A 4-es ponttal kapcsolatban. A munkavállalói oldal hozzájárul a Galyatetői Üdülőszálló pályázati úton való meghirdetéséhez, bérleti jogának a meghirdetéséhez. Kérdezem a munkavállalói oldalt, elfogadja vagy munkáltatói oldalt, hogy elfogadja-e ezt így?

Pál Tibor úr, levezető elnök:
Ez most rögtön a napirend tárgyalása?

Bárdos Judit asszony, főtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete:
Nem, mi már szeretnénk a napirend előtt ezt levenni. Olyan súlyosak a többi napirendi pontok, amelyben, amiért, úgy ítélte meg a munkavállalói oldal, hogy ezt a három kérdést nem kívánja BÉT ülésen napirendek között tárgyalni. Mi elmondjuk egy mondatban hozzájárulásunkat, Önök tudomásul veszik. Ennyi.
Pál Tibor úr, levezető elnök:
Tehát, hogy a 4-est, 5-öst vegyük előre plusz még a ruhával kapcsolatos…

Bárdos Judit asszony, főtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete:
Igen.

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 15:28
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75