Kezdölap arrow KÉT arrow BÉT 12-21/16/2003.
BÉT 12-21/16/2003.
2003. October 09.
BELÜGYI ÉRDEKEGYEZTETÕ TANÁCS
Szám: 12-21/16/2003.

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

A Belügyi Érdekegyeztetõ Tanács 2003. október 9-én
megtartott ülésérõl

Pál Tibor úr, politikai államtitkár, levezetõ elnök:
Tisztelt Hölgyeim és Uraim. Tisztelt BÉT. Érzékelhetõen sok feladatunk van a mai napra és érzékelhetõen nagyon nagy szükségünk lesz arra, hogy a megfelelõ toleranciával tudjuk ezt végigtárgyalni és érzékelhetõ, hogy nagyon egymásra vagyunk utalva sok kérdésben. Azt gondolom, hogy az elõttünk álló hónapok azok olyan tárgyalásokat igényelnek, ami valóban egy olyan együttmûködést mutat, mint ahogy az az elmúlt idõszakban a BÉT ülésen többször is megtörtént. A kiküldött meghívóban szereplõ napirendeket javaslom a mai BÉT ülésen megtárgyalni. Kérdezem, hogy van-e valakinek ehhez kiegészítése vagy módosító javaslata? Parancsoljon.

Bárdos Judit asszony, fõtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete:
A munkavállalói oldal nevében beszélek. A munkavállalói oldal nevében kérem, hogy a 4-es, 5-ös napirendi pontot napirend elõtt szeretnénk megtárgyalni, plusz az „egyebekbõl” a határõrhallgatók ruhával való ellátásának a kérdését. Szeretném a munkavállalói oldal véleményét közölni a napirendi pontokkal kapcsolatban, és egyben kérem a továbbiakban nem tárgyalni a kérdést. A 4-es ponttal kapcsolatban. A munkavállalói oldal hozzájárul a Galyatetõi Üdülõszálló pályázati úton való meghirdetéséhez, bérleti jogának a meghirdetéséhez. Kérdezem a munkavállalói oldalt, elfogadja vagy munkáltatói oldalt, hogy elfogadja-e ezt így?

Pál Tibor úr, levezetõ elnök:
Ez most rögtön a napirend tárgyalása?

Bárdos Judit asszony, fõtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete:
Nem, mi már szeretnénk a napirend elõtt ezt levenni. Olyan súlyosak a többi napirendi pontok, amelyben, amiért, úgy ítélte meg a munkavállalói oldal, hogy ezt a három kérdést nem kívánja BÉT ülésen napirendek között tárgyalni. Mi elmondjuk egy mondatban hozzájárulásunkat, Önök tudomásul veszik. Ennyi.
Pál Tibor úr, levezetõ elnök:
Tehát, hogy a 4-est, 5-öst vegyük elõre plusz még a ruhával kapcsolatos…

Bárdos Judit asszony, fõtitkár, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete:
Igen.

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 23:17
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75