Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Vezető Testületi Határozat 2002.
Vezető Testületi Határozat 2002.
2002. October 24.
1/2002. Vezető Testületi Határozat

A 2002. január 31-én a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (1081, Bp., Dologház u. 1.) hivatalos helyiségében megtartott vezetőségi ülésén a telefonszámla keret túllépéséről , a mobiltelefonok elveszétéséről, a Jelölő Bizottságba egy fő beválasztására, az ügyvédnővel megkötendő szerződés, és a házipénztár ellenőrzésére Lőrincz Emese jelölése, a vezetőség egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta:

¨    A telefonszámla keret túllépését a szakszervezet fizeti ki, bár az Alapszabály azt mondja ki, hogy ha túllépés történik a vezetőségnek kell dönteni. Szavazás történt, a túllépett számlát a szakszervezet fizeti ki.
    
¨    Lőrincz Emese és Erdősi Róbert telefonja veszett el. A vezetőség határozott, hogy az elveszett mobiltelefonokat a szakszervezet pótolja, aminek az árát a telefon használója (kár okozója) téríti meg 60 napon belül.
    
¨    Jelölő Bizottsági tagnak a vezetőség Horváthy Zsoltot jelölte.
    
¨    Az ügyvédnővel egy éves szerződést köt a szakszervezet.
    
¨    Balogh Mária lemondása miatt a megüresedett helyre a szakszervezet Lórincz Emesét javasolta a házipénztár ellenőrzésére, amit Lőrincz Emese elfogadott.
3/2002. Vezető Testületi Határozat

A 2002. május 21-én a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (1081, Bp., Dologház u. 1.) a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezetének irodájában megtartott vezetőségi ülésén a  Küldöttgyűlés elhalasztása és a megüresedett vezetőségi hely tárgyában egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta:

¨    A 2002. június 12-ére meghirdetett Küldöttgyűlés elmarad, mert nincs meg a 10 jelölt. A Jelölő Bizottsághoz összesen 13 főre érkezett jölölés akik közül öten nem fogadták el ez indokolja a Küldöttgyűlés elhalasztását. A Küldüttgyűlés várható időpontja 2002. szeptembere. Horváthy Zsolt a Jelölő Bizottság tagja a betöltött tisztségéről lemondott. Az új Küldöttgyűlés időpontjáig új Jelölő Bizottság felállítása szükséges. A kitűzött új időpont előtt 30 nappal az Alapszervezetek részére időpont és napirendi pontok megküldésre kerülnek.
    
¨    Megüresedett Vezetőségi hely betöltésére való választás Erdősi Róbert Vezető Testület tag a Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezetének Alapszabályának 51 §-ban foglaltaknak megfelelően 2002. április 2-án lemondott. A Szakszervezet Elnöke az Alapszabály 47 §-ának 10. pontja alapján ideiglenesen kezdeményezte Imre Péter beválasztását a Küldöttgyűlésig a megüresedett vezető testületi helyre.

4/2002. Vezető Testületi Határozat

A 2002. május 29-én a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság (1081, Bp., Dologház u. 1.) a  Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezetének irodájában a vezető testület új számítógép vásárlása tárgyában egyhangú határozatot hozta:

Az  Internet használat céljából új gép vásárlása szükséges. A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete árajánlatot kért a TriNitY WebDesign-től. Az új gép értéke 248.975 Ft. Az árajánlatot a Szakszervezet elfogadhatónak találta és egyhangúlag elfogadta.

5/2002. Vezető Testületi Határozat

A 2002. október 24-én megtartott Vezetőségi gyűlésen a vezető testület az alábbi határozatot hozta: 
Vezetőségi Tagok  vállalták a személyükre osztott tisztségeket.

  • Ügyvivő: Nagy Károly
  • Elnökhelyettes: Bisztrán Zoltán, Belovics György, Bukovits Mónika, Lőrincz Emese
  • Társadalmi kapcsolatok felelőse: Leczki Sarolta
  • Területi felelősök: Biczó Elemér,Szatmári László, Nemes László

 
< Előző
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 13:08
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75