Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Vezetõ Testületi Határozat 2002.
Vezetõ Testületi Határozat 2002.
2002. October 24.
1/2002. Vezetõ Testületi Határozat

A 2002. január 31-én a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság (1081, Bp., Dologház u. 1.) hivatalos helyiségében megtartott vezetõségi ülésén a telefonszámla keret túllépésérõl , a mobiltelefonok elveszétésérõl, a Jelölõ Bizottságba egy fõ beválasztására, az ügyvédnõvel megkötendõ szerzõdés, és a házipénztár ellenõrzésére Lõrincz Emese jelölése, a vezetõség egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta:

¨    A telefonszámla keret túllépését a szakszervezet fizeti ki, bár az Alapszabály azt mondja ki, hogy ha túllépés történik a vezetõségnek kell dönteni. Szavazás történt, a túllépett számlát a szakszervezet fizeti ki.
    
¨    Lõrincz Emese és Erdõsi Róbert telefonja veszett el. A vezetõség határozott, hogy az elveszett mobiltelefonokat a szakszervezet pótolja, aminek az árát a telefon használója (kár okozója) téríti meg 60 napon belül.
    
¨    Jelölõ Bizottsági tagnak a vezetõség Horváthy Zsoltot jelölte.
    
¨    Az ügyvédnõvel egy éves szerzõdést köt a szakszervezet.
    
¨    Balogh Mária lemondása miatt a megüresedett helyre a szakszervezet Lórincz Emesét javasolta a házipénztár ellenõrzésére, amit Lõrincz Emese elfogadott.
3/2002. Vezetõ Testületi Határozat

A 2002. május 21-én a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság (1081, Bp., Dologház u. 1.) a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezetének irodájában megtartott vezetõségi ülésén a  Küldöttgyûlés elhalasztása és a megüresedett vezetõségi hely tárgyában egyhangú szavazással az alábbi határozatot hozta:

¨    A 2002. június 12-ére meghirdetett Küldöttgyûlés elmarad, mert nincs meg a 10 jelölt. A Jelölõ Bizottsághoz összesen 13 fõre érkezett jölölés akik közül öten nem fogadták el ez indokolja a Küldöttgyûlés elhalasztását. A Küldüttgyûlés várható idõpontja 2002. szeptembere. Horváthy Zsolt a Jelölõ Bizottság tagja a betöltött tisztségérõl lemondott. Az új Küldöttgyûlés idõpontjáig új Jelölõ Bizottság felállítása szükséges. A kitûzött új idõpont elõtt 30 nappal az Alapszervezetek részére idõpont és napirendi pontok megküldésre kerülnek.
    
¨    Megüresedett Vezetõségi hely betöltésére való választás Erdõsi Róbert Vezetõ Testület tag a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezetének Alapszabályának 51 §-ban foglaltaknak megfelelõen 2002. április 2-án lemondott. A Szakszervezet Elnöke az Alapszabály 47 §-ának 10. pontja alapján ideiglenesen kezdeményezte Imre Péter beválasztását a Küldöttgyûlésig a megüresedett vezetõ testületi helyre.

4/2002. Vezetõ Testületi Határozat

A 2002. május 29-én a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság (1081, Bp., Dologház u. 1.) a  Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezetének irodájában a vezetõ testület új számítógép vásárlása tárgyában egyhangú határozatot hozta:

Az  Internet használat céljából új gép vásárlása szükséges. A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete árajánlatot kért a TriNitY WebDesign-tõl. Az új gép értéke 248.975 Ft. Az árajánlatot a Szakszervezet elfogadhatónak találta és egyhangúlag elfogadta.

5/2002. Vezetõ Testületi Határozat

A 2002. október 24-én megtartott Vezetõségi gyûlésen a vezetõ testület az alábbi határozatot hozta: 
Vezetõségi Tagok  vállalták a személyükre osztott tisztségeket.

  • Ügyvivõ: Nagy Károly
  • Elnökhelyettes: Bisztrán Zoltán, Belovics György, Bukovits Mónika, Lõrincz Emese
  • Társadalmi kapcsolatok felelõse: Leczki Sarolta
  • Területi felelõsök: Biczó Elemér,Szatmári László, Nemes László

 
< Előző
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 01:58
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75