Kezdölap
Vodafone változások!
2013. August 29.

Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete értesíti tagjait, hogy 2013. október 1-tõl a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött, szakszervezeti tarifacsomagba tartozó egyedi elõfizetõi szerzõdések feltételeit a Vodafone Magyarország Zrt. egyoldalúan módosítja, a kedvezõtlen külsõ gazdasági helyzet miatt 2013. október elsejétõl díjszabásának egy részét átalakítja.

 

A meglévõ elõfizetõi szerzõdéseket érintõ fõbb változások:

1:

A kedvezményes Flotta Tarifacsomag (FTSZ I. és FTSZ II. díjcsomagok) Szolgáltatási díjakban szereplõ „Lebeszélhetõség bármely normál díjas belföldi hívásokból” szövegrész helyébe „Lebeszélhetõ Vodafone hálózaton belüli hívásokból” rész lép.

A tarifacsomagoknak sem a havidíja, sem pedig a percdíja nem változik, a fenti módosítás csupán a lebeszélhetõség irányát érinti.  

2:

A Kiegészítõ információk részben a hívások számlázása a jövõben 60 másodperces egységekre fog változni, amennyiben 2013. október 01. után az Elõfizetõi szerzõdés határozott idõtartama lejárt.

A fenti pont kizárólag azon egyéni elõfizetõket érinti, akiknek jelenleg nem perc alapú a számlázási egysége, illetve a határozott idejû szerzõdése 2013. október 1.-je után lejár.

 

Az Együttmûködés szerinti tarifacsomagok számlázási egysége nem módosul, tehát mindenki, aki új elõfizetést köt (2013. október 1. után is) továbbra is másodperc alapon veheti igénybe a tarifát.

 

Ahhoz, hogy a másodperc alapú számlázás megmaradjon, az egyéni elõfizetõnek újabb 24 hónapos határozott idejû szerzõdést kell aláírnia. Ez történhet új készülékvásárlással, illetve tarifahûség vagy opciós hûség vállalásával.

 

Felhívjuk a Tisztelt Tagság figyelmét, hogy akinek a szerzõdése 2013. október 1. után lejár, az még a lejárat elõtt fáradjon be a szakszervezeti irodába. A kiállított igazolással meghosszabbított szerzõdés továbbra is másodperc alapú számlázást eredményez majd!

 

3:

A fentieken kívül, a Vodafone Magyarország 2013. október 1-tõl Lakossági és Üzleti ÁSZF-ét is módosítja.

A módosítások részletes leírását megtaláljátok a Vodafone Magyarország Zrt. weboldalán:

 

http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/modositas/lakossagi-ASzF-modositas-20131001.pdf

 

A fõbb változások:

 

Roaming tekintetében az országok zónabesorolása a korábbi 4 zónáról 6 zónásra bõvül (a Szatelit zóna továbbra is külön marad), és mind a 6 zónában történik ország átsorolás.

Az új zónabesorolást megtaláljátok a Vodafone ÁSZF weboldalán, a www.vodafone.hu/aszf címen.

Az 1-es zónában, az Eurotarifának megfelelõ árak, valamint a Szatelit zóna árai változatlanok maradnak. 2-6-os zónákban új árak kerültek meghatározásra.

Az új forgalmi díjas roaming díjszabás eltérõ árakat alkalmaz Hívásindítás, Hívásfogadás, SMS-küldés és adatforgalmazás esetén.

A fizetési felszólítás eljárási díja bruttó 300 forintról bruttó 600 forintra, a részletfizetési kedvezmény eljárási díja bruttó 1270 forintról bruttó 2500 forintra, valamint a fizetési halasztás eljárási díja bruttó 1270 forintról bruttó 2500 forintra változik.

 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Jelenleg 1 vendég online
Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 23:02
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75