Kezdölap arrow FTSZ arrow Tûzoltó bajtársunk szorul segítségre!
Tûzoltó bajtársunk szorul segítségre!
2013. August 25.
Tisztelt Tûzoltó Bajtársak!

2013. augusztus 19-én délben Délegyházán, a Némedi úton keletkezett sorház tüzében Nagy Mihály nyugállományú bajtársunk házrésze semmisült meg - vált lakhatatlanná a szomszédjában elektromos zárlat miatt keletkezett tûzeset során. A tûzesetrõl rövid beszámoló a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján is elérhetõ:

http://pest.katasztrofavedelem.hu/hirek/1776-teljesen-leegett-ket-haz-tetoszerkezete-delegyhazan

Nagy Mihály 1984-tõl volt hivatásos tûzoltó, 2006-ban az Erzsébeti Tûzõrség állományából gépjármûvezetõként vonult nyugállományba.

A tûz során megsemmisült a házrész teljes tetõszerkezete, illetve az oltás során használt nagy mennyiségû oltóvíz és a leszakadt födém következtében az ingatlanban minden berendezési tárgy.

Az önkormányzat ugyan a tetõszerkezet újjáépítéséhez ingyenesen biztosít faanyagot, de az ingatlan lakhatóvá tételét bajtársunk önerõbõl kénytelen megoldani. Jelenleg a szomszédban, egy szintén nyugállományú tûzoltó bajtársunk pincéjében lakik feleségével és 3 gyermekével.

Bajtársunk nagy szükségét látná minden segítségnek. Építési anyagoknak, bútoroknak, konyhai és egyéb gépeknek. Használhatatlanná vált a gázboyler és a fûtési rendszer is. WC kagyló, zuhanyzó vagy kád, mosdó, mosógép, stb. Festék, csempe – de bármi olyasmi, ami egy ingatlan család által lakható állapotába hozásához szükséges.

Kérünk benneteket, hogy lehetõségeitekhez mérten segítsetek! Bajtársunknak ebben a helyzetben bármilyen csekélységre nagy szüksége van! Gulyás László tû. õrgy., a XX. ker. HTP. „B” szolgálati csoport szolgálatparancsnoka vállalta az adományok gyûjtésével kapcsolatos koordinációt. Elérhetõsége: +36/20 996 2164

Amennyiben jobban szeretnétek a kapcsolatot személyesen felvenni:

Nagy Mihályné Erzsébet (feleség) +36/30 658 9065.
Demeter Tibor (akinél most laknak) +36/70 374 8869
 
Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 15:34
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75