Kezdölap
Tagdíjfizetés
2012. May 02.

Tisztelt tagság!

Mint arról már biztosan értesültetek, a törvényi változások következtében a fegyveres testületeknél 2012. január hónaptól a munkáltató a szakszervezeti tagdíjat nem vonja le. A tagdíjak beszedését a jövõben ezért a legpraktikusabban csoportos megbízás útján tudjuk megoldani az OTP-nél.

Minden szolgálati helyre ki fogjuk vinni a nyomtatványokat illetve a kitöltési útmutatót is illetve ezek elérhetõk itt a honlapon is. Kérjük közremûködéseteket a nyomtatványok kitöltésében.

Kérünk benneteket, hogy a bankszámla számotokat és az adószámotokat írjátok fel, és az legyen nálatok szolgálatban!

A kiküldésre került, szigorú formátumú banki megbízás szabályos kitöltéséhez néhány fontos elõzetes információ:

  • A nyomtatványokat csak és kizárólag kék színû tollal töltsétek ki! (A nem kékkel kitöltötteket a bank egyéb vizsgálat nélkül dobja vissza.)
  • A kitöltésen túl szigorúan tilos beleírni, átformázni, szerkeszteni a nyomtatványokat!
  • Az aláírásnál csak a banknál bejelentett módon lehet aláírni! (Nem szignó, és egyéb más módon!)
  • A nyomtatványokat a saját érdeketekben olvashatóan töltsétek ki. Fokozottan igaz ez az adatbekérõre, ahol ha legalább az elérhetõségetek nem olvasható, akkor még ha akarunk sem tudunk megkeresni amennyiben a többivel nem stimmel valami.

Kérjük minden tagunkat, hogy a kiküldött adatbekérõt is mindenki töltse ki!

Függetlenül attól, hogy mióta FTSZ tag – illetve az õ belépésének idején a belépési nyilatkozaton milyen adatokat szerepeltetett.

A kötelezõen töltendõ adatok körét megpróbáltuk minél karcsúbbra vonni, de – pont a banki tagdíjbeszedés miatt – kénytelenek vagyunk az adószámotokat mindenféleképpen elkérni.

A kötelezõen töltendõ adatokon kívül kérünk mindenkit, hogy saját érdekében minél több információt osszon meg velünk.

Az FTSZ ezen adatokat nem fogja üzleti vagy reklám céllal kiadni senkinek! Felhasználni pedig csak a ti érdeketekben fogjuk! Akkor is leginkább statisztikai céllal (pl. mennyi gépjármûvezetõt képviselünk, vagy mekkora a tagság aránya a különbözõ beosztási/rendfokozati csoportokban, stb.)

Elérhetõségek megadása esetén amennyiben erre külön engedélyt nem adtok azon titeket keresni a saját érdekeiteken kívül nem fogunk! Aki pl. e-mail cím esetén nem engedélyezi kimondottan a megkeresést, azok számára nem küldünk hírlevelet vagy tájékoztatást sem, csak a tagsági viszonyával összefüggõ dolgokban fogunk írni neki.

Segítségeteket kérnénk abban, hogy az egész folyamatot május 18-án le tudjuk zárni!


Budapest, 2012. május 02.

 

Kiss József

elnök

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 18:22
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1137
Linkek: 75