Kezdölap
Levél Varga Ferenc tû. ezredes, FKI igazgató részére
2012. March 22.

Tárgy: Szakszervezeti jogok csorbítása

Varga Ferenc tû. ezredes

Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Igazgató

r é s z é r e

Budapest

Tisztelt Igazgató Úr!

A mai napon 10 órai kezdettel megtartott csoportos személyi elbeszélgetésekkel kapcsolatban a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezetének elnökeként az alábbi észrevételekkel élek:

A 1996. évi XLIII. törvény 34/A. § (6) szerint:

A szakszervezet joga, hogy a hivatásos állomány tagjait a fegyveres szervvel vagy annak érdekképviseleti szervezetével szemben a szolgálati viszonyt érintõ körben, anyagi, szociális, valamint élet- és munkakörülményeiket érintõ jogaikkal és kötelezettségeikkel kapcsolatban képviselje.

Igazgató Úr!

1) A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezetét ki és mi módon értesítette róla, hogy a mai nap folyamán nagyságrendileg 100 hivatásos bajtársunkkal fognak személyi elbeszélgetéseket lefolytatni?

 

2) Ezen állományban esetlegesen megtalálható más szakszervezeti tagok szervezetét ki és milyen módon értesítette a mai nap folyamán zajló személyi elbeszélgetésekrõl?

3) Hogyan gondolta az FKI biztosítani tagjainknak a fentebb idézett jogát egy olyan elbeszélgetés sorozat folyamán, ahol 6 munkabizottságban egyszerre zajlanak ezek az elbeszélgetések?

Kérem Igazgató Urat, hogy megtisztelõ válaszát szíveskedjen szakszervezetünk részére írásban eljuttatni.

Egyben jelezném Igazgató Úr számára, hogy jelen levelemet az FTSZ honlapján közzétesszük, illetve közvetlenül megküldöm az FKI állományában tagokkal rendelkezõ többi szakszervezet részére.

Budapest, 2012. március 22.

 

Tisztelettel:

 

Kiss József

Elnök   

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 13:38
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75