Kezdölap arrow FTSZ arrow Levelek arrow Együttmûködési megállapodás felmondása
Együttmûködési megállapodás felmondása
2012. February 06.
Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Igazgató


Tárgy: együttmûködési megállapodás felmondása

Kiss József
Elnök Úr
részére

Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete


Budapest
Dologház u. 1.
1081

Tisztelt Elnök Úr!

Tekintettel a fegyveres szerveknél mûködõ szakszervezetekre vonatkozó jogszabályi változásokra és a katasztrófavédelem rendszerében zajló szervezeti átalakításokra, a Fõvárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (a továbbiakban: FKI) az eredetileg a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság, valamint a Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete (a továbbiakban: FTSZ) között létrejött együttmûködési megállapodást 2012. január 31-ével felmondja.

Tájékoztatom, hogy ezzel egyidejüleg a felmondási idõ alatt az FKI elõkészíti az új - az FKI-n mûködõ szakszervezetekkel történõ együttmûködést egységesen szabályozó, a jogszabályi változásokból fakadó szükségszerû változtatásokat átvezetõ - megállapodást, amely az eddigi tapasztalatokra építve, az ésszerûség és a hatékonyság jegyében rendezi a munkáltató és az érdekképviseletek viszonyát. Remélem, hogy szíves közremûködésükkel sikerül kialakítani az együttmûködés mindkét fél számára elfogadható új rendszerét, amelynek keretében folytathatjuk a közös munkát.

Az új megállapodás megkötéséig az együttmûködés fenntartásáról a szakszervezeti vezetõknek a havonta egy alkalommal megtartandó érdekegyeztetõ fórumra való meghívásával gondoskodom.

Budapest, 2012. január 25.

Tisztelettel:
Varga Ferenc tû. ezredes
igazgató          

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 19:23
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75