Kezdölap arrow DEMONSTRÁCIÓ arrow Összegző tájékoztatás a Szolgálat és Becsület egyesületi tagoknak
Összegző tájékoztatás a Szolgálat és Becsület egyesületi tagoknak
2011. December 21.

Összegző tájékoztatás a Szolgálat és Becsület egyesületi tag bajtársainknak

a, A Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom perközösségéhez 2011. 12. 23. napig lehet csatlakozni. E határnap azt jelenti, hogy az egyesületbe történő belépési nyilatkozat és megállapodás nyomtatvány eredeti aláírással ellátott egy példányát legkésőbb december 19. napon fel kell adni postán az egyesület kiskunhalasi címére, annak, aki még az utolsó napokban kíván belépni hozzánk.

A Budapest Baross u. 61. szám alatti címre küldött leveleket ugyan át tudtuk venni (kettő levél kivételével), de továbbra is kérjük, hogy az adminisztrációs munkavégzésünk vidéki helyszíne miatt, csak Kiskunhalasra küldjenek leveleket. Az egyesület nem vállal felelősséget a késve eljuttatott belépési dokumentumokhoz kapcsolható bármilyen joghatásért.

Tehát az egyesület perközösségébe 2011. december hónap 22-23-án lehet utoljára belépni. A nevezett legutolsó dátum esetén történő belépésre kizárólag (2011. 12. 22-23-án) a strasbourgi perekhez szükséges csatolmányok (dokumentumok) régiós, megyei és települési szinteken megjelölt gyűjtőhelyein lesz mód, úgy, hogy a belépési nyilatkozat dokumentum és a perkérelemhez szükséges csatolmányok egyidejű átadását, s egyben az egyesületi tagdíj aznapi befizetésének igazolását is kérni fogják  az egyesület felelős bajtársai, a gyűjtőhelyeken dolgozó munkatársaink.

b, A Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom minden tagja egyéni felperes lesz a magyar állammal szemben a strasbourgi bíróságon. Az idevonatkozó egyszerűsített perkérelmek és a részletes perkérelemhez szükséges dokumentumok összegyűjtésére éppen egy hete van az egyesületnek. Az egyszerűsített perkérelmeket 2011. december 27-én juttatjuk el (visszük ki/adjuk postára külföldön) Strasbourgba, így azok ez év végéig biztosan beérkeznek a címzett postafiókjába.

Az egyszerűsített kérelem (2 oldal + 1-2 oldal melléklet) és a részletes perkérelem (10-12 oldal+ 8-12 oldal melléklet) kizárólag egyedileg, minden egyes tagunk esetében egy-egy külön borítékban, feladó címzéssel, megcímzetten (minősítve) kerül feladásra/átadásra Strasbourgba. A borítékolást és címzést, feladási (posta stb.) költségek biztosítása az egyesület elnökségének kötelessége. Az egyesületünk Budapesten a nyugati téri postahivatalban azért bérel postafiókot (1390 Budapest, Pf.: 161.), mert oda várjuk vissza a strasbourgi válaszleveleket, s egyben ez a postahivatal van legközelebb az Ügyvédi Irodához (Szent István krt.). A több ezer levél az egyesület postafiókjába érkezik majd vissza, a beérkező minden egyes levélről a postahivatal e-mail formában folyamatosan értesíti az egyesület elnökségét.

c,  A Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalom minden tagja perközösségi  gondozásban kap egyéni felperesként ügyvédi képviseletet: a nemzetközi bíróságon egyéni felperesként, a 2012. évben indítandó, egyéb magyarországi perekben pedig próbaper és egyszerű pertársasági formában, mint felpereseket, szintén ügyvédi képviselet illeti meg. Az ügyvédi képviseletet a dr. Bárándy és Társai Ügyvédi Iroda látja el. Az ügyvédi iroda eddig munkajogászt, nemzetközi jogászt, tb-adóügyi jogászt és a szolgálati viszonyban állók speciális jogállását ismerő ügyvédet biztosított egyesületünknek. Szükség esetére hazai (és Európa-jogi) büntetőjogász áll készen ügyeink segítésére.

d,  Az egyesület perközösségébe belépett tagjainkat, bajtársainkat holnap reggeltől este 20.00 óráig, illetve a további napokon, 08.00 órától este 20.00 óráig (naponta 12.00-12.45 óráig tartó szokásos ebédidőd tiszteletbe tartva) december 23-ig, egy önkéntes segítőnk az egyesület elnöksége nevében telefonon (06 70 4296611 számról) fel fogja hívni egyénenként (első időszakban az e-mail címmel nem rendelkező tagjainkkal kezdi a telefonegyeztetést), hogy érdeklődjön a tagunk helyzetéről, szükség esetén információt adjon bajtársainknak, tehát az alábbi kérdéseket teszi fel tisztelt bajtársainknak:

- ha nem volt belépéskor e-mail címe, azóta van-e neki, illetve e-mail címének pontosítását is kéri,

- a tagunk tudja-e, hogy hol és milyen dokumentumokat kell leadni a perindításhoz, van-e kérdése ez ügyben,

- van-e gondja, problémája a regisztráláskor visszakapott adataival,

- van-e egyéb gondja, amelyben az egyesület segíteni tud?

Amennyiben az egyesületi tagunk, bajtársunk nem tudja fogadni a nevezett telefonhívást, úgy SMS üzenetet kap, de másodszor is számíthat telefonhívásra a 06 70 4296611 számról.

Szolgálat és Becsület

Forrás: http://szolgalatesbecsulet.gportal.hu/gindex.php?pg=34180200&nid=6106721


 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 14:51
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75