Kezdölap arrow FTSZ arrow Portré arrow Ördög László írása
Ördög László írása
2011. November 11.
Felhívás

Fiatalok, figyelem!

Magyar fiatalok, itt az idő, ha Hazátokat akarjátok szolgálni! A hivatásos életpálya vár benneteket! Gyertek közénk!

John Fitzgerald Kennedy:
„Ne azt nézd, a Hazád mit tehet érted, azt nézd, Te mit tehetsz a Hazádért!”

A hivatásos életpálya töretlen fizikai, szellemi, szakmai, művészeti, jogi fejlődést kínál Nektek, és a társadalom megbecsülését. Ez a pálya a bátor, kihívásokat szerető, erős fiatalok számára tökéletes!

A fizikai fejlődés garantált. Aki megfelel a kétségtelenül kemény felvételi feltételeknek, szabadidejében fejlesztheti állóképességét, szolgálatban a munkavégzés, a gyakorlatok, és a testnevelési foglalkozások teszik ezt lehetővé. Az éves fizikai felmérés során az, aki megfelel, biztos lehet benne, hogy még egy évig szolgálhat.
Minden hivatásos egészséges. Ezt biztosítandó évente egészségügyi felmérés készül, melynek szintje a menedzser-szűrés kívánalmainak felel meg, mindezt ingyenesen kapja a hivatásos állomány. Ha megfelel, még egy évig szolgálhat.
Pszichológiailag minden hivatásos megfelel a kívánalmaknak. Az éves felmérésen/szűrésen megfeleltek még egy évig szolgálhatnak.

Minden hivatásos megbízható. Ezt a megbízhatósági vizsgálat bizonyítja. Akinek a családjában, baráti körében, életvitelében, esetleges szórakozási szokásaiban nem találnak kivetni valót, szolgálatban maradhat, kivéve, ha bizalomvesztés van vele szemben.

A szakmai fejlődés folyamatos. A napi kiképzés, továbbképzések, tanfolyamok lehetővé teszik az előrehaladást. Az időszakos vizsgák, a számonkérések, felmérések alapján születő minősítések nyújtanak segítséget a tanulásban. A folyamatosan változó jogi környezetben a tanulás alapkövetelmény. Aki megfelel, még egy évig maradhat.

Az anyagi megbecsülés a társadalom részéről példás: a kezdő végrehajtó állomány illetménye megközelíti a budapesti utcaseprők havi fizetését. Az anyagi háttér megteremtésében a családi segítség nem tiltott, s a bejelentett másodállás sem. A szerencsejáték tiltott tevékenység, de a TOTÓ-LOTTÓ nem, így van lehetőség a számlák, és az esetleges kártérítések kifizetésére törvényesen. Megbízhatósága érdekében ezt is kivizsgálhatják, ha megfelelt, maradhat.

Politikai értelemben a hivatásos közömbös, állást nem foglalhat, választásokon választhat, de nem kritizálhat. Tekintve, hogy a politikai semlegesség alapkövetelmény, az Állam a leszerelése után is gondoskodik róla: pár évig még választásokon sem indulhat. Ezzel biztosítják számára a szükséges felkészülési időt.

Művészeti szempontból a hivatásos szabadságot élvez: gyakorolhatja alkotóképességét, feltéve, hogy az Államszervezet egyik tagjának sincs ellene kifogása. A hivatásos állomány egyébként az Állam szempontjából már művészeti kifejezési alannyá vált, gondoljunk csak az Alaptörvény mellé adott művészeti albumra, ahol például a rendőrt Szent Györgyként ábrázolják, aki ledöfi a földön heverő ártatlan angyalt, aki megfáradt a gyújtogatásban.

A civil szakmával rendelkezők sem szenvednek hátrányt: hivatásuk gyakorlása közben szinten tarthatják, sőt, fejleszthetik civil szakmai ismereteiket. Az épületek, felszerelések, járművek karbantartása, felújítása sokat segít ebben. Ráadásul ezzel a munkavégzéssel felkészülnek a civil életre, hiszen úgy negyven éves kor után már kezdenek elhasználódni, és várható az alkalmatlanságuk megállapítása. Mivel a munkaképesség csökkenése után nem kaphatnak sem rokkant, sem nyugellátást, a gondoskodó Állam így kínál távlati lehetőséget a munkaerő-piacon.

Fiatalok!

A hivatásos életpálya rátok vár!

Biztos jövő!

Ördög László (már alkalmatlan)
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.3.22-MariaDB-0+deb10u1-log
Idő: 08:48
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75