Kezdölap arrow DEMONSTRÁCIÓ arrow ,,A rendőrség megtiltotta, mi megtartjuk!
,,A rendőrség megtiltotta, mi megtartjuk!
2011. September 19.

A D-DAY-t szervező Operatív Törzs Közleménye

,,A rendőrség megtiltotta, mi megtartjuk!”

A 2011. szeptember 29-től meghirdetett tiltakozó akciósorozatot a rendőrség megtiltotta. Az Operatív Törzs vezetői a rendőrség tiltó határozatát bíróságon támadták meg. A Fővárosi Bíróság – nem peres eljárásban meghozott - döntése 2011. szeptember 20-a (kedd) délutánra várható.

Az Operatív Törzs a bírósági döntéstől teszi függővé, hogyan és milyen helyszínen tartják meg az Akcióegységhez csatlakozott, mintegy hetven szakszervezet, civil- és társadalmi szervezet demonstrációját.

Ugyanakkor az Operatív Törzs vezetői egyértelműsítették, hogy a bíróság döntésének függvényében, ha szükséges új bejelentést(eket) tesznek a rendőrségen, melyben csak a helyszín és a demonstráció módja módosulhat, amelyről a bírósági döntést követően tájékoztatják a közvéleményt.

Ezért kérnek mindenkit, hogy aki kész küzdeni a demokráciáért, a szociális biztonságért, az emberi- és munkavállalói jogokért, készüljön a 2011. szeptember 29-én 15.00 órától kezdődő határozatlan idejű demonstrációra, valamint a 2011. október 1-én 14.00 órára meghirdetett tiltakozó Nagygyűlésre!

Budapest, 2011. szeptember 19.

Az Operatív Törzs vezetői:

Kónya Péter

Árok Kornél

Székely Tamás

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 17:10
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75