Kezdölap arrow FTSZ arrow Tájékoztató a túlórapénz részbeni teljesítésével kapcsolatban
Tájékoztató a túlórapénz részbeni teljesítésével kapcsolatban
2011. May 25.

Tájékoztató a túlórapénz részbeni teljesítésével kapcsolatban

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete tájékoztatja tagságát, hogy a mai napon a Fõvárosi Közgyûlés elfogadta a fõvárosi tûzoltók távolléti díjának részleges megelõlegezésérõl szóló elõterjesztést. Ennek keretében a közgyûlés felhatalmazta Tarlós István Fõpolgármester Urat, hogy a Magyar Állammal és a Belügyminisztériummal az errõl szóló megállapodást megkösse.

A megállapodás értelmében a Fõvárosi Önkormányzat bruttó 500 (nettó 393,7) millió forintot biztosít részbeni megelõlegezésként a Fõvárosi Tûzoltóparancsnokság részére a készenléti jellegû szolgálati beosztásokban foglalkoztatottak 2004. május 1. és 2007. december 31. között keletkezett túlmunkája megváltásához.

Az elfogadásra került elõterjesztés itt érhetõ el:

http://www.budapest.hu/resource.aspx?ResourceID=TirPortalBinary&documentversionid=93827

A megállapodás megkötése esetén a Fõvárosi Önkormányzat által biztosított anyagi fedezet segítségével megkezdõdhet majd végre a régóta húzódó túlszolgálati díjazások legalább részbeni teljesítése – még ha az a kormányrendeletre alapozott számítási módon történik is.

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete ezúton is tájékoztatja tagságát, hogy bár üdvözöljük a döntést, de sem a teljes összegû kifizetéssel, sem a már nyugállományba vonult bajtársaink érdekeivel, sem pedig a 174 órás osztószámmal kapcsolatos harcunkat nem adtuk fel!


Tisztelettel:

Az FTSZ vezetõsége

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 09:36
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75