Kezdölap arrow DEMONSTRÁCIÓ arrow FONTOS! MINDENKI OLVASSA EL!
FONTOS! MINDENKI OLVASSA EL!
2011. May 22.

FONTOS! MINDENKI OLVASSA EL!


Börtönõrök, Tûzoltók, Nyugállományúak!

Kollégák! Visszautasítunk minden hazugságot amik a közösségi oldalakon terjednek! Az FBVSZOSZ és a HTFSZ ugyanolyan markánsan áll ki kollégáiért mint eddig! Ne higgyetek a szabotõröknek! Szégyellem magam, hogy vannak olyan börtönõrök, tûzoltók akik hazugságokat terjesztenek! Akik a demonstrációnkon megjelentek tudják, hogy melyik szakszervezetek álltak ki értük! Melyik szakszervezetek vezetõi álltak a lépcsõkön!

Most kölcsön géprõl írok mert érdekes módon a szolgáltatóm hibát észlelt és nincs internetem! Hétfõig! Most a tárgyalások ideje van, ha nincs megállapodás hétfõn mindenkit értesítünk a továbbiakról!
Ma a Helsinki bizottsággal tárgyaltam (Fabók), és az EU szociális és munkaügyi biztosával (Árok)! Minden nyugállományú tagunk védelmét, annak költségét az FBVSZOSZ, és a HTFSZ felvállalja!! A honlapunkon megjelenõ demonstráció az amit mi fogunk meghirdetni! Egységes a sztrájk bizottságunk a Tûzoltókkal és Börtönõrökkel az élen! De csak akkor ha nincs megfelelõ ajánlat tagjaink számára! A hétvégén éjjel nappal dolgozunk és tárgyalunk! A törvényes megoldásra törekszünk!
Figyeljétek honlapjainkat www.fbvszosz.hu , www.htfsz.hu
Osszátok meg minél többen a hiteles információ terjesztése érdekében! Börtönõrök, Tûzoltók! Ti tudjátok ki aki értetek áll ki, ki aki valóban hiteles!

Fabók Ferenc, Árok Kornél
 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 03:18
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75