Kezdölap arrow DEMONSTRÁCIÓ arrow Összefogás a Magyar Egészségügyért - Demonstráció
Összefogás a Magyar Egészségügyért - Demonstráció
2011. May 10.
A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete elvi támogatását fejezi ki a demonstrálókkal és a demonstráció céljával! Arra kérjük a tagságot, hogy aki tud és akar az vegyen rajta részt!

Összefogás a Magyar Egészségügyért - Demonstráció

Időpont: 2011. május 12. 16:00 - 20:00

Helyszín: Budapest, Kossuth Lajos tér

Az egészségügy helyzete mindenki számára ismert. Nincs elég gyógyszer, nincs elég orvos, nincs elég ápoló. Nincs, nincs, nincs, és ennek mindenki érzi a súlyát.

Elég volt az érdektelenségi képviselőinkből, akik kényelmes bőrfotelből asszisztáltak a magyar egészségügy leépüléséhez.

Mi azt mondjuk, most volt elég! Május 12.-e, az Ápolók Nemzetközi Napja, amelyen folytatódik a közszféra összefogása! 

Arra kérünk minden, a közszférában dolgozó munkavállalót, hogy csatlakozzon majd hozzánk és jelenlétével fejezze ki: egyszer s mindenkorra, elég volt a minket sújtó intézkedésekből!

Május 12.-e bizonyíték lesz arra, hogy nem engedjük sem most, sem a jövőben, hogy az állami szektor különböző szereplőit egymás ellen fordítsák!

Ahogy most, úgy a jövőben is kiállunk egymásért, egymás mellett, értetek!

Ha úgy érzed, neked is fontos a jövőd és annak biztonsága, akkor csatlakozz hozzánk május 12.-én, a Kossuth téren 16.00-kor kezdődő demonstrációnkon.

Ezen a demonstráción sem leszünk egyedül, mert ott lesznek többek között a tűzoltók, akikkel új értelmet nyer a szakszervezet, mint érdekeket valóban képviselő szervezet.

Ha úgy döntesz, hogy velünk tartasz ebben a küzdelemben, írd le egy papírra az álmaid és hozd el, hogy elhelyezhesd majd azok számára, akiknek lehetőségük lenne, hogy ezeket a "segélykiáltásokat" meghallják.

Az egészségügyi dolgozóktól már semmit nem tudnak elvenni, ők is vesztesei az elmúlt 20 évnek. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen! Itt nem a lé, hanem az élet a tét!

Ha kérdésed van, hozzá fordulhatsz:

facebook.com/kriszti.kalasz

Forrás: http://www.facebook.com/event.php?eid=171326389587166

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 16:31
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75