Kezdölap arrow DEMONSTRÁCIÓ arrow Elnöki köszönet
Elnöki köszönet
2011. May 08.

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

Kedves Támogató Családtagok és más Szimpatizánsok!

 

A fegyveres és rendvédelmi dolgozók „Hivatásunk Védelmében" címmel meghirdetett, május 6-ai demonstrációja áttörést hozott a kormány és a szakszervezetek közötti tárgyalásokban, ám ezt csak részsikerként könyvelhetjük el. A parlament előtti tiltakozó akción megjelent a belügyminiszter, Pintér Sándor ígéretet tett arra, hogy május 9-én reggel irodájában fogadja az érintett érdekvédelmi szervezetek vezetőit. A demonstrációs bizottság elnöke közölte: érdemi javaslatokat vár a szaktárcától és a kormányzattól, hiszen valamennyi irányítónak érzékelnie kell immár, hogy az állomány nem enged a szolgálati nyugdíjjal kapcsolatos követeléseiből.

A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete vezetősége nevében szeretném ez úton is köszönetemet kifejezni mindazon tagjainknak és szimpatizánsainknak, akik a „Hivatásunk védelmében" szervezett 2011. május6-ai demonstráción jelenlétükkel erősítették szakszervezetünk táborát.

Újra nagy örömünkre szolgált, hogy szakszervezetünk minden korábbi megmozdulást felülmúló létszámmal adott nyomatékot jogos követeléseinknek.

Köszönet és őszinte tisztelet a családtagoknak, nyugdíjas kollégáinknak, akik tagjainkkal együtt vettek részt a demonstrációban, ezzel is kifejezésre juttatva közös ügyünk iránti elkötelezettségüket.

A rendezvényen tanúsított fegyelmezett, magatartásáért külön köszönet illet minden résztvevőt!

Bízom benne, hogy támogatásotok nem volt hiába való és a kormányzat végre megérti a korkedvezményes nyugdíjrendszer eltörlése elleni érveinket és egyéb követeléseinket.


Budapest, 2011. május 07.

 

                                    Kiss József

                                       elnök

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.31-0+wheezy1-log
Idő: 17:17
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1135
Linkek: 75