Kezdölap arrow DEMONSTRÁCIÓ arrow Elnöki köszönet
Elnöki köszönet
2011. May 08.

Tisztelt Kolléganõk és Kollégák!

Kedves Támogató Családtagok és más Szimpatizánsok!

 

A fegyveres és rendvédelmi dolgozók „Hivatásunk Védelmében" címmel meghirdetett, május 6-ai demonstrációja áttörést hozott a kormány és a szakszervezetek közötti tárgyalásokban, ám ezt csak részsikerként könyvelhetjük el. A parlament elõtti tiltakozó akción megjelent a belügyminiszter, Pintér Sándor ígéretet tett arra, hogy május 9-én reggel irodájában fogadja az érintett érdekvédelmi szervezetek vezetõit. A demonstrációs bizottság elnöke közölte: érdemi javaslatokat vár a szaktárcától és a kormányzattól, hiszen valamennyi irányítónak érzékelnie kell immár, hogy az állomány nem enged a szolgálati nyugdíjjal kapcsolatos követeléseibõl.

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete vezetõsége nevében szeretném ez úton is köszönetemet kifejezni mindazon tagjainknak és szimpatizánsainknak, akik a „Hivatásunk védelmében" szervezett 2011. május6-ai demonstráción jelenlétükkel erõsítették szakszervezetünk táborát.

Újra nagy örömünkre szolgált, hogy szakszervezetünk minden korábbi megmozdulást felülmúló létszámmal adott nyomatékot jogos követeléseinknek.

Köszönet és õszinte tisztelet a családtagoknak, nyugdíjas kollégáinknak, akik tagjainkkal együtt vettek részt a demonstrációban, ezzel is kifejezésre juttatva közös ügyünk iránti elkötelezettségüket.

A rendezvényen tanúsított fegyelmezett, magatartásáért külön köszönet illet minden résztvevõt!

Bízom benne, hogy támogatásotok nem volt hiába való és a kormányzat végre megérti a korkedvezményes nyugdíjrendszer eltörlése elleni érveinket és egyéb követeléseinket.


Budapest, 2011. május 07.

 

                                    Kiss József

                                       elnök

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 15:02
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75