Kezdölap arrow Kedvezmények
Kedvezmények
Vodafone változások!
2013. August 29.

Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete értesíti tagjait, hogy 2013. október 1-tõl a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött, szakszervezeti tarifacsomagba tartozó egyedi elõfizetõi szerzõdések feltételeit a Vodafone Magyarország Zrt. egyoldalúan módosítja, a kedvezõtlen külsõ gazdasági helyzet miatt 2013. október elsejétõl díjszabásának egy részét átalakítja.

 

A meglévõ elõfizetõi szerzõdéseket érintõ fõbb változások:

1:

A kedvezményes Flotta Tarifacsomag (FTSZ I. és FTSZ II. díjcsomagok) Szolgáltatási díjakban szereplõ „Lebeszélhetõség bármely normál díjas belföldi hívásokból” szövegrész helyébe „Lebeszélhetõ Vodafone hálózaton belüli hívásokból” rész lép.

A tarifacsomagoknak sem a havidíja, sem pedig a percdíja nem változik, a fenti módosítás csupán a lebeszélhetõség irányát érinti.  

2:

A Kiegészítõ információk részben a hívások számlázása a jövõben 60 másodperces egységekre fog változni, amennyiben 2013. október 01. után az Elõfizetõi szerzõdés határozott idõtartama lejárt.

A fenti pont kizárólag azon egyéni elõfizetõket érinti, akiknek jelenleg nem perc alapú a számlázási egysége, illetve a határozott idejû szerzõdése 2013. október 1.-je után lejár.

 

Az Együttmûködés szerinti tarifacsomagok számlázási egysége nem módosul, tehát mindenki, aki új elõfizetést köt (2013. október 1. után is) továbbra is másodperc alapon veheti igénybe a tarifát.

 

Ahhoz, hogy a másodperc alapú számlázás megmaradjon, az egyéni elõfizetõnek újabb 24 hónapos határozott idejû szerzõdést kell aláírnia. Ez történhet új készülékvásárlással, illetve tarifahûség vagy opciós hûség vállalásával.

 

Felhívjuk a Tisztelt Tagság figyelmét, hogy akinek a szerzõdése 2013. október 1. után lejár, az még a lejárat elõtt fáradjon be a szakszervezeti irodába. A kiállított igazolással meghosszabbított szerzõdés továbbra is másodperc alapú számlázást eredményez majd!

 

3:

A fentieken kívül, a Vodafone Magyarország 2013. október 1-tõl Lakossági és Üzleti ÁSZF-ét is módosítja.

A módosítások részletes leírását megtaláljátok a Vodafone Magyarország Zrt. weboldalán:

 

http://www.vodafone.hu/egyeni/common/segithetunk/ugyfelszolgalat/letoltes/modositas/lakossagi-ASzF-modositas-20131001.pdf

 

A fõbb változások:

 

Roaming tekintetében az országok zónabesorolása a korábbi 4 zónáról 6 zónásra bõvül (a Szatelit zóna továbbra is külön marad), és mind a 6 zónában történik ország átsorolás.

Az új zónabesorolást megtaláljátok a Vodafone ÁSZF weboldalán, a www.vodafone.hu/aszf címen.

Az 1-es zónában, az Eurotarifának megfelelõ árak, valamint a Szatelit zóna árai változatlanok maradnak. 2-6-os zónákban új árak kerültek meghatározásra.

Az új forgalmi díjas roaming díjszabás eltérõ árakat alkalmaz Hívásindítás, Hívásfogadás, SMS-küldés és adatforgalmazás esetén.

A fizetési felszólítás eljárási díja bruttó 300 forintról bruttó 600 forintra, a részletfizetési kedvezmény eljárási díja bruttó 1270 forintról bruttó 2500 forintra, valamint a fizetési halasztás eljárási díja bruttó 1270 forintról bruttó 2500 forintra változik.

 
Vodafon szerzõdések
2013. May 16.
Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete a további félreértések elkerülése végett az alábbiról tájékoztatja tagságát:

A Vodafone Magyarország Zrt.-nél a tagság által vásárolt telefonok  FTSZ illetve FTSZ II. tarifacsomagjának igénylési/használati feltétele a szakszervezeti tagság. A közöttünk fennálló szerzõdés értelmében a szakszervezet értesíti a szolgáltatót a tagsági viszony megszûnésérõl/szüneteltetésérõl. A tagsági viszony megszûnésével/szüneteltetésével a telefon tulajdonosa elveszíti a tarifacsomagok használatára vonatkozó jogosultságát, így õt a szolgáltató automatikusan az alap tarifacsomagba helyezi át.

Ez független attól, hogy a tagok egyedi szerzõdéses viszonyban állnak a szolgáltatóval! A szolgáltató nem a szerzõdést bontja fel velük, hanem abból a tarifacsomagból – melynek használatára csak a szakszervezet tagjai jogosultak – helyezi õket egy másikba, aminek a használata az õ számukra innentõl nem elérhetõ.

Kérünk benneteket a fentiek tudomásul vételére.

Tisztelettel:

Az FTSZ vezetõsége
 
Vidámpark jegyek átvehetõek!
2011. July 13.

Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete tájékoztatja tagságát, hogy megérkeztek az irodába a Vidámpark jegyek.

A jegyek átvehetõek csütörtökön és pénteken az iroda nyitvatartási idejében.

Jövõ héten szabadság miatt a jegyek átvétele szünetel!

A jegyátvételre július 25 (hétfõ) után nyitvatartási idõben folyamatosan van lehetõség. 

A kedvezményes jegyár 2820 Ft.

A jegyeket 2011. november 6-ig lehet felhasználni.
 
Ügyintézõ:

Hullár Zoltánné
+36/70 330-9288
+36/1 459-2488
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Tisztelettel:

Az FTSZ vezetõsége

 
Vidámpark jegyek
2011. June 23.
Tisztelt Tagság!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete tájékoztatja tagságát, hogy a felhívásunkra beérkezett elõzetes jegyigények birtokában a Budapesti Vidám Park Zrt.-vel a megállapodást megkötöttük.

A megállapodás értelmében a kedvezmény 40%.

A kedvezményes jegyár így 4.700 helyett 2820 Ft lett.

Felhívjuk a tagság figyelmét, hogy a Vidámparki gyermekjegy (140 cm-ig) eredeti ára 3.300 Ft, így a szakszervezetünk által biztosított kedvezményes jegy ebben az esetben is kifizetõdõbb megoldás!

Egyben szeretnénk megkérni a tagságot, hogy a jegyrendelést a Szakszervezeti irodában rendezze (Budapest, 1081 Dologház u. 1.) legkésõbb 2011. július 8-ig, hogy minél elõbb a jegyekhez lehessen jutni!

A jegyeket 2011. november 6-ig lehet felhasználni.
 
Jegyrendelés:

Hullár Zoltánné
+36/70 330-9288
+36/1 459-2488
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Tisztelettel:

Az FTSZ vezetõsége
 
Vodafone kedvezmény nyugdíjas tagjaink részére is!
2011. May 31.

Tisztelt nyugdíjas tagok!

A Fõvárosi Tûzoltóság Szakszervezete által a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött megállapodás alapján az új (a réginél kedvezõbb) FTSZ II. tarifacsomag nyugdíjas tagjaink részére is elérhetõ, annak minden kedvezményével!

Kérjük azon nyugdíjas tagjainkat akik már rendelkeznek a Vodafone Magyarország Zrt.-nél FTSZ tarifacsomaggal (esetleg most igényelnének), hogy adategyeztetés céljából legyenek szívesek jelentkezni az FTSZ irodában (1081 Budapest, Dologház u. 1.) vagy telefonon a +36/1 459-2488-as telefonszámon.

Tisztelettel:

               Az FTSZ vezetõsége

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 9 / 14
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 20:36
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75