Kezdölap arrow Hõsi halottak arrow Nemzetközi
Nemzetközi
Mi lett szeptember 11. hõseivel?
2011. September 11.

Mi lett szeptember 11. hõseivel?

Megmentõként vonultak be a világtörténelembe az ikertornyok tragédiájánál életeket mentõ tûzoltók. De mi történt azóta? Népszerûségük mintha csökkent volna.

Tovább...
 
Meghalt két tûzoltó egy southamptoni tûzben
2010. April 08.
Meghalt két tûzoltó oltás közben a dél-angliai Southamptonban, ahol kigyulladt egy 15 emeletes lakóház. A város egyik legmagasabb épületébõl, a Shirley Towers-ból több tucat embert kimenekítettek, miután kitört a tûz a hetedik emeleten, kedden, helyi idõ szerint este nyolckor, írja a BBC [1].  A helyszínre húsz tûzoltóautó és segélykocsi vonult ki, a tüzet rövid idõ alatt eloltották. Egyelõre nem tudni, hogy mi okozta a két tûzoltó halálát. További két tûzoltót égési sérülésekkel kórházba vittek.

 
Moszkva: életét adta a hõs tûzoltóparancsnok
2010. March 24.
Az orosz fõváros tûzoltóságának vezetõje életét vesztette tegnap munka közben. A tûzeset egy moszkvai irodaházban történt, a város északi részén. Jevgenyij Csernyisevet kollégái akkor látták utoljára, amikor belépett az égõ épületbe, hogy segítsen kimenekülni az odabent rekedt embereknek.
Tovább...
 
Hat tûzoltó életét követelte az erdõtûz
2009. July 29.

Civil áldozatot követeltek az erdõtüzek
Körbevették és felégették a lángok a férfi házát

www.rtlhirek.hu

Életét vesztette egy férfi kedden Spanyolország nyugati részén, amikor a térségben pusztító erdõtûz lángjai körbevették és felégették a házát - közölték szerda hajnalban a helyi hatóságok. A férfi az elsõ civil áldozata a spanyol erdõtüzeknek, amelyek hat spanyol tûzoltó életét követelték az elmúlt héten.
Tovább...
 
Meghalt két tûzoltó az Ohio-i tûzben
2008. April 06.
 Image
Fotó: IBS/WLWT-TV
 Pénteken a reggeli 6:10-perckor riasztották a Colerain Township tûzoltókat egy családiházban keletkezett tûzhez. A kiérkezõ tûzoltók heves tûzet észleltek, a lakók felkutatása miatt lementek a ház alagsorbába, ami ezután beomlott. A tûzoltáshoz riasztották a Fairfield-i tûzoltókat is.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 9 / 15
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 10:14
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75