Kezdölap arrow Írta
Írta
Köszönöm, küldöttek!
2007. December 07.
Az FTSZ évi küldöttgyûlése megtörtént. A különbözõ beszámolókat a gyûlés elfogadta. Meghívott vendégeink, akik a munkáltatói oldalt képviselték, szintén összefoglalták az év eseményeit, válaszoltak a kérdésekre. A hangulat oldott, kötetlen, néha tréfás volt. 
A mandátum lejárta miatt megüresedett vezetõségi helyekre nem érkezett jelölés, így ott helyben, a jelenlévõ tagság jelölését fogadtuk el. A gyûlés a jelöltek vezetõségi tagságát elfogadta, megszavazta. Az ülésrõl készült jegyzõkönyv és a beszámolók teljes szövege a tagság részére hozzáférhetõ az FTSZ irodában.
Tovább...
 
Elit-képzés
2007. November 21.

 Figyelem, zsibongást abbahagyni! Csendet, a jó életbe! Ha nem figyeltek, megnézhetitek magatok! Micsoda banda és nem tud uralkodni magán… Még nem vagytok elit. Lehettek még, de itt figyelni kell! Nem érdekel, hogy a pólótoknak milyen a színe! Zöld, kék, sárga, vörös, pöttyös, mindegy! Az üres dumákra én nem vagyok kíváncsi! Azt majd a választóknak szórjátok! Már, ha megéritek, mert ahogyan elnézem ezt az osztályt… Itt és most egyformák vagytok. Aki dolgozni akar, most távozzon! Aki marad, politikus lehet. Ha nem dolgozik!

Image
www.hh.schule.de

Tovább...
 
Maltertündér
2007. November 18.

(Ördög László írása)

Szeva, tesókám! Há’ te is bejöttél a krimóba? Nem ismersz, hö? Na, há én vagyok a Gazsi lapátos. Látom, új csákó vagy a pályán, de majd én eligazítalak, úgyhogy hozz egy sört ide! Nna! Hát látod, így kezdõdik egy nap! Mi van? Hun a feles?! Látom, lesz dógom veled, te szerencsétlen! Hát osztán hogyan neveztek el születésed tragikus napján? Béla! Az se rossz…

Image

(fotó: www.hung-art.hu)

Tovább...
 
Veszedelmes viszonyok!
2007. November 05.

 

Meddig tilos a tûzoltóknak a munkabeszüntetés?

Ha tárgyszerûek akarunk maradni, akkor figyelembe kell vennünk az Alkotmány idevágó  rendelkezéseit. Ilyen például az egészséges környezethez, a magántulajdonhoz, vagy az élethez való  jog. Természetesen a kérdést tovább, alacsonyabb szinteken is szabályozzák. Ilyen a Szolgálati Törvény, ahol a munkabeszüntetést tiltják a Rendvédelmi Szervek munkavállalói számára.

 

 

Tovább...
 
Vak tûzoltó! Vak tûzoltó?
2007. October 29.
Hazafelé tartok. A munkaidõnek vége, jön a pihenés. Ez a fekete szemüveg teljesen felesleges, bár, talán jobban látják ettõl mások a fehér botot. Érdekes, hogy elõbb veszik észre, mint azt, hogy vak vagyok. Mostanában azt mondják, hogy látássérült, de ez a tényen nem változtat. Vak vagyok és kész. Csak ez a fehér bot segít át az akadályokon. 
Image 
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Eredmények 19 - 27 / 63
FTSZ
 

Online felhasználók

Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 01:56
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75