Egyösszegû bérkiegészítés a közszférában
2008. June 08.

hvg.hu 

Véglegesen megállapodott a kormány a szociális partnerekkel, hogy egyösszegû bérkiegészítést kapnak a köztisztviselõk és a közalkalmazottak – írja a Világgazdaság.
A megállapodás értelmében a június havi bérrel együtt minden köztisztviselõ, közalkalmazott, valamint költségvetési szervvel munkaviszonyban álló dolgozó fejenként bruttó 15 ezer forint bérkiegészítést kap. Erre azért van szükség, mert az idei évi ötszázalékos bruttó béremelést még az eredetileg tervezett ötszázalékos inflációhoz igazították, de már a szaktárca is 5,9 százalékos árnövekedést vár.

Tovább...
 
Egy összegben érkezik a 13. havi illetmény
2008. June 08.

www.dunatv.hu  

A kormány szerdai ülésén elfogadta a 13. havi illetmények kifizetésének módosításáról szóló javaslatot, amely értelmében 2009-tõl ismét egy összegben, legkésõbb az adott év december 20-ig kapják majd meg a közszféra dolgozói a munkájukért járó 13. havi illetményt - mondta Budai Bernadett a pénteki kormányszóvivõi tájékoztatón. A kormány szerdai ülésén több, a fuvarozók adminisztrációs terheit csökkentõ javaslatot is elfogadott -tette hozzá.

Tovább...
 
FTSZ
 

Online felhasználók

Jelenleg 1 vendég online
Tûzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux w
PHP: 5.2.17
MySQL: 10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 14:30
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1138
Linkek: 75